Spring naar bijdragen

Nieuwe Las Vegas fan


LuckyMo

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

Ik heb op het forum al regelmatig meegelezen, maar nu werd het tijd om zelf ook aan te melden!

ik ga  regelmatig naar Holland Casino Nijmegen en ben sinds 2016 een echte Vegas fan geworden. We zijn in 2016 en 2019 geweest, en dit jaar ga ik in juni weer. Ben al aan het aftellen :). 

Erg leuk om hier tips te lezen en jullie avonturen in Vegas (ook via Facebook) te volgen!

groetjes, LuckyMo

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Geweldig @LuckyMo voor je aanmelding op Onetime. Een heel warm welkom.  Hoe ben je in Vegas gekomen de eerste keer en wat vond je zo magisch? Verslavende stad he, terwijl ook heel veel Nederlands niks van die stad snappen( opmerkingen van je kan er toch alleen maar gokken?)

 

We hebben hier veel Vegas tips en nieuwtjes en horen graag jou visie en tips over deze super stad. Ik ga in november (31e x al vanaf 1997)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@TheGreatOne het begon als een ticket list dingetje, en dus hebben we dat in 2016 gecombineerd met een rondreis door het westen met oa grand canyon, page, yellowstone, zion en bryce. Op het laatst 5 dagen in las vegas. Vanaf de eerste minuut verliefd! We sliepen toen in Luxor. De eerste indruk van alle hotels en lampjes was echt overweldigend! Ik speel het liefst slots, en daar hebben ze natuurlijk veel spellen die wij niet hebben hier in Nederland. Super leuk. 

Vorig jaar zijn we voor 8 dagen terug gegaan naar Flamingo. Dit jaar een rondreis vanaf aan fransisco via lake tahoe en yosemite 6 dagen las vegas in MGM Grand. 

Ik heb die opmerkingen van anderen ook gehoord inderdaad, maar gelukkig zijn hier gelijkgestemden :). Leuk dat jij ook weer gaat in november!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.