Jump to content

3e partij storting, alternatief


Recommended Posts

Dag allen,

Al vaker kom ik de discussie tegen waar het onderwerp lag op een account dat geblokkeerd is wegens wat voor reden dan ook. Ik val onder het "hebben gestort van geld op een ander account" en zodra ik een hoge som geld win (moet nog gebeuren) ben ik dus de sjaak.

Echter ben ik op tijd, maar nu vraag ik mij het een en ander af, namelijk:

- Kan ik dit oplossen? Bijvoorbeeld account verwijderen en opnieuw aanmaken? (Het betreft unibet) of kan ik nu nooit meer veel geld winnen op unibet?

- ook had ik een goede (eventuele) oplossing, waarvan ik mij afvraag of dit werkt of niet. Stel ik win 6.000euro en ik betaal dit uit per 300 per maand. Is dit een manier onder het scherpe systeem uit te komen? Heeft iemand hier ervaring mee? Of moet ik een nieuwe site gaan zoeken?

Ik ben benieuwd naar de reacties.

Groetjes,

Frank

Link to comment
Share on other sites

-je account sluiten en een nieuwe openen. Nee gaat verkeerd. 

Het ligt er helemaal aan hoeveel heb je gestort met anderen, hadden die anderen een account en zijn die gesloten? Etc etc. 

De uitbetaling maakt niet uit hoeklein. Zodra je uitbetaald zien ze het verschil van naam storting en uitbetaling. Dan gaan daar de alarmbellen af. 

JackPot geeft het beste advies. Unibet contacteren. Vragen hoe en wat. Account verifiëren en afwachten. Doorspelen is nu het domste wat je kunt doen. 

Als je geen zin hebt in al deze procedures kun je ook een casino account openen bij een van de vele andere aanbieders. Doe het dan wel op eigen naam en stort met je eigen geld. 

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor je reactie,

Al een paar jaar doen wij het zo, het verschil is wel dat we altijd op de eigenaar laten uitbetalen en dit zijn bedragen nooit hoger dan een 1000 euro geweest. 

Het verschil met andere is vermoed ik, dat andere het ook op verschillende accounts laten uitbetalen. 

Ik vermoed ook dat unibet er meer tijd in stopt boven een x bedrag en ik had gehoopt meer duidelijkheid in dit bedrag te krijgen door gebruik te maken van deze topic.

Edited by Frankyou (see edit history)
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.