Jump to content

Stél, je wilt voor het eerst....


Recommended Posts

...... online gaan gokken. Je hebt op zich niet veel met internet, je bent een digibeet, je hebt er een hekel aan als alles "in het engels" gaat. Je leest over malversaties, over niet uitbetalen etc. 

Welke provider is, ondanks alle bovenstaande bezwaren aan te raden? Ik heb al eens eerder een online account aangemaakt, maar weet niet meer welke dat was. Ben toen ook niet toegekomen aan een uitbetaling, had mijn verlies voor lief genomen.

Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Solidagio said:

Dank je @JackPot. Ik ben echt niet dom en beheers het engels behoorlijk goed, hopelijk is er tegen die tijd een compleet nederlandse mogelijkheid. Gaat dat er komen, denk je?

Daar kun je zeker van zijn. Reken maar dat Holland Casino en andere Nederlandse aanbieders op het vinkentouw zitten zodra kansspelen op afstand legaal aangeboden mogen worden in Nederland. Ga er maar van uit dat er op de websites van de providers die te zijner tijd in Nederland zijn toegestaan, gewoon een button op hun site hebben waarmee je de taal naar keuze in kunt stellen in het Nederlands, het Engels, Duits, Chinees en weet ik wat voor taal dan ook.

En die kansspelen op afstand komen er hoor, in Nederland. Het valt gewoon niet meer tegen te houden. Ook de politiek wenst een gecontroleerde omgeving waarin gespeeld kan worden in plaats van het illegale circuit wat nu gaande in in Nederland.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.