Spring naar bijdragen

Voorstellen


MegaStarG3

Aanbevolen berichten

Bij deze zal ik me ook even voorstellen aan alle forumleden. Mijn naam is voor jullie MegaStarG3 mijn echte naam zeg ik liever niet, Misschien dat ik dit in de toekomst met jullie wel ga delen als we elkaar eens tegen het lijf lopen.

Ik heb jarenlang ervaring als speler in met name de speelhallen en het Holland Casino, bij mijn bezoeken leer ik veel mooie lieve mensen kennen waar ik graag een praatje mee maak en ervaringen deel. Zo lees ik het forum al geruim 1,5 jaar mee en geniet ik van alle posts en met name het stukje over de automatische roulette. Is dat ding nu wel of niet gemanipuleerd? We willen het allemaal graag weten, maar komen we er daadwerkelijk ooit achter? Gaat iemand erachter komen? Of is die gewoon zo eerlijk als het maar kan en denken we het allemaal beter te weten.

Mijn leeftijd is 41 jaar jong, en sta volop in het leven als genieter harde werker en huisvader. Wie weet treffen we elkaar eens en maken we een gezellig praatje en gokje.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.