Jump to content

Enquetes


DeValsspeler

Recommended Posts

Ik vul regelmatig vragenlijsten van onderzoeken in, in ruil voor punten die je ergens voor kunt inwisselen. Zojuist even gekeken en doe dat al sinds 2007. In die tijd de punten in kunnen wisselen voor 13 tegoedbonnen van €10,- bij bol.com en ben bijna zover dat ik er weer twee kan krijgen.

Iemand van jullie die dit ook doet?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ik ben ingeschreven bij Pollland en wat andere websites. Veel vragenlijsten die ook nog van fatsoenlijke kwaliteit zijn en vaak niet lang duren. En bij www.clubdoel.nl , maar dat doe ik voor mijn vereniging waar ik voetbal, we sparen voor nieuwe ballen en krijgen via enquêtes snel geld binnen. Als iemand zich wil aanmelden voor Pollland dan laat maar weten, even e-mail in PM sturen dan stuur ik wel een uitnodiging, krijg ik ook weer extra punten.

Als jullie referrals hebben voor bepaalde sites dan laat maar weten, schrijf ik me weer daar in.

Link to comment
Share on other sites

Wellicht een leuke optie, via www.clubdoel.nl maken we een Onetime account aan. Via enquêtes kun je daar ook sparen voor een doel dat je wilt realiseren.

Doen we als doel een straatje staatsloten, of zoveel mogelijk eindejaarsloten? Moeten we wel even bekijken hoe we het doen met aanmeldingen. Als de een heel veel enquêtes invult en de ander nauwelijks iets en je wint een mooie prijs uiteindelijk dan moet je daar een systeem voor bedenken.

Ben benieuwd wat jullie daarvan vinden.

Link to comment
Share on other sites

Dat is ook een goede! Wat zou zo'n casinotoer ongeveer kosten. Als we hier een overzicht maken van wat we daar voor bedrag voor nodig hebben en vervolgens een lijstje creëren met mensen die mee willen sparen. Dan kunnen we ook makkelijk berekenen hoeveel enquêtes iedereen moet invullen.

De kracht van de massa is het meest interessante hierbij (net als bij de staatsloterij) , hoe meer er mee doen des te hoger het bedrag.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.