Jump to content

Fiscus betaalt de Jackpot uit


TheGreatOne

Recommended Posts

Gokkasten exploitant Wetsteijn krijgt een schadevergoeding van 1.4 miljoen euro van de belastingdienst die is toe gewezen door de rechter van wege een buitensporige last die de overheid vanaf 2008 over deze ondernemers (speelautomaten branche) heeft heen gegooid, namelijk de 29% kansspelbelasting en dat ze geen btw meer mochten aftrekken. Het bedrijf en vele andere in deze speelautomaten branche hebben het zeer zwaar gehad hierdoor (en nog steeds) en nu is er een mooie compensatie toegewezen. Echter is de schade volgens Wetsteijn vele malen groter (ruim 5 miljoen euro). Het bedrijf exploiteert 3 speelhalen.

Het geeft andere ondernemers in de gokautomaten branche ook een kans en perspectief om ook naar de rechter te stappen n.a.v. deze uitspraak.

Zal ongetwijfeld vervolgd worden maar het is mooi voor het bedrijf dat het verder kan en niet de nek is omgedraaid wegens te zware belasting druk.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.