Spring naar bijdragen

Hoi Ik ben Morten en ik hou van "foutjes" in gokkasten


Morten26

Aanbevolen berichten

Hoi Ik ben Morten en gok al een flink aantal jaren. Vooral bij de Fairplay casino. Ik ben vooral geinteresseerd in de kleine "foutjes" die in kasten zitten zodat je bv kunt zien of er een prijs gaat vallen.  Een voorbeeld hiervan is de RED & GREEN PEPPERS automaat waar iedere ervaren gokker kan zien wanneer de peppers gaan vallen. Dat is te zien doordat bij de meter die omlaagt telt voor het aantal te spelen spellen er een kleine vertraging is op het moment dat de peppers gaan vallen. Zo zijn er meer van dat soort zaken. Ik vroeg me af of hier ergens op deze site een verzameling van dit soort trucs/foutjes te vinden zijn.  Ik ben vooral geinteresseerd in de Book of Ra (deluxe). Ik heb heel vaak naast een ervaren gokker gestaan die precies kan zien hoeveel extra spelen er gaan vallen in het bonusspel . Hij wil me helaas de truuk alleen niet vertellen. Weet iemand dit toevallig?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Book of ra heeft toch altijd een vast aantal free games ?  ( uitgez. retriggers )  maar bij een videoslot is het soort "slippertjes" zoals die van de oude peppers niet aanwezig.

Echt helpen doet het trouwens niet aangezien peppers vaak maar kleine hits doen..

Vroeger gingen de meest wilde verhalen rond over serieuzere missers die voor grof geld rond gingen , doet me een beetje denken aan de uitspattingen van Dennis Nickrash ( een van de beste slotscheats in de VS )

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Meestal betreffen de "foutjes" onschuldige dingen waar je als speler geen voordeel kunt uithalen. Zoals de vertraging in het creditdisplay bij de Red & Green Peppers bijv. Je hebt er geen voordeel bij.

De Random Runner meerspeler daarentegen, die een aantal jaren geleden uitkwam had een softwarefout waar wel geld mee verdiend kon worden. Het vallen van bepaalde combinaties was een signaal dat er meer prijzen gingen vallen. Vervolgens deed je je inzet verhogen of als het kon op maximaal zetten en dan kreeg je dus veel hogere prijzen. Dit is opgelost door de software te vervangen op alle uitgezette automaten.

Nieuwe automaten krijgen een uitgebreide soaktest voordat ze in produktie gaan. Dat er grote fouten zoals de RR hierboven in blijven zitten is behoorlijk zeldzaam.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.