Jump to content

Doe mee met onze prijsvraag en win gratis 1% in de Unibet Open van Bon Sjans! - Prijsvraag 2


Bon Sjans

Recommended Posts

99Vcx3r.jpg

Hallo allemaal,

OneTime zou OneTime niet zijn als er niet regelmatig wat leuks wordt teruggegeven aan deze prachtige community

Ik zit van 17 t/m 21 september in Cannes om daar het Main Event van de Unibet Open te gaan spelen. Inmiddels is deze pokertoernooiserie uitgegroeid tot een evenement waar 4 keer per jaar honderden pokerspelers bij elkaar komen in een leuke stad om een mooi geldbedrag te winnen. Vorig jaar was de eerste prijs maar liefst €88.000,-.

Wij geven in totaal 5x 1% weg aan een forumlid die het juiste antwoord geeft op onze vijf prijsvragen. Elke week komt weer een nieuw prijsvraag.

Vandaag prijsvraag 2:

"Hoeveel unieke bezoekers hebben we op OneTime op maandag over de hele dag?"

Degene die er het dichste bij zit krijgt gratis 1% in het Unibet Open Main Event van Bon Sjans. Dat kan toch zo maar eventjes een aantal honderden euro's opleveren! Invullen dus die prijsvraag!

*Inzendingen kunnen t/m zondag 9 augustus 23.59 ingeleverd worden.

Bonsjans!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Zeg @DeValsspeler, moet jij ook niet even een antwoordje geven? Of wacht je eerst nog even tot alle andere antwoorden zijn gegeven? Haha :-D Oh wacht.... je hebt natuurlijk al een procentje en doet daarom zeker niet mee? Haha >:)

Was even een weekendje druk, maar ben blij dat ik dit topic nog op tijd lees. Ik zal niet tot het eind wachten om de rest ook een kans te geven. :)

650

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.