Jump to content

Samen spelen op Pokerstars


PokerStars777

Recommended Posts

Hallo one timers, ik kijk vaak op het forum maak heb me vandaag voor het eerst ingeschreven omdat ik een poker club op PokerStars aan heb gemaakt.
Misschien is het leuk om 1 a 2 keer in de week samen een kleine home game te spelen. Zat te denken aan iedere maandag en vrijdag.

Om te joinen:

- Open the main poker lobby, then click on the Home Games tab
- Click the 'Join a poker Club' button
- Enter my Club ID number: 3708845
- Enter my Invitation Code: golucky777

Ik zie wel wie er komt, ik accepteer iedereen vanzelfsprekend. Hopelijk komen we snel tot minimaal 10 leden dan kan ik een tafel inplannen.

poker-party-pokerstars-home-games.jpg

Edited by PokerStars777 (see edit history)
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ik speel al wel heel lang poker. Vanaf mijn 18e en ben nu 28 dus. Vaak ook wel lange periodes gehad waarin ik niet speelde.
Eigenlijk speel ik alleen maar online. Heb 1 keer live gespeeld en dat was een vrij aparte ervaring want de dealer zei dat ik chips  op de tafel moest gooien ipv gewoon schuiven en verder nog allemaal rare dingen waardoor ik liever online speelde, maar live wil ik best wel weer eens proberen.

Ook snap ik de termen zoals UTG (under the gun) On the button, en al die dingen ook niet terwijl ik toch al vrij lang poker speel en weet hoe het werkt.
In Vegas ben ik helaas nog nooit geweest maar al wel een keer in de VS namelijk in Florida maar daar niet naar casino geweest.
Weet niet precies meer hoe ik op OneTime ben gekomen, waarschijnlijk via google. 

Tot nu toe heeft nog niemand zich aangemeld bij de home game.

Ik zag laatst een post van iemand hier die het er over had dat de toernooien op Pokerstars niet echt lucratief zijn. Je kunt 6 uur lang spelen en 14e worden van de duizenden mensen en maar iets van 14 euro winnen, daarom wil ik voortaan ook alleen maar met iets echt leuks/groots mee doen zoals de Sunday Millions, wanneer is die weer? 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, TheGallant said:


Nee, speel hem niet. Lang geleden overigens. Ben je al eens in het prijzengeld te komen bij dit toernooi?

Nee nog nooit maar ben wel blij dat ik nu mede dankzij onetime het juiste format heb gevonden met poker want ik ga nu alleen maar satellites spelen voor hele grote toernooien dat vind ik het leukste. het 7.50$ KO toernooi heb ik wel een keer gewonnen maar dat was maar 400 dollar uiteindelijk.  

Link to comment
Share on other sites

On 12/2/2020 at 8:24 PM, PokerStars777 said:

Ik speel al wel heel lang poker. Vanaf mijn 18e en ben nu 28 dus. Vaak ook wel lange periodes gehad waarin ik niet speelde.

Maar nu lijkt het net alsof ik 10 jaar lang poker speel dat is niet zo hoor. Is net als mensen die zeggen dat ze al 10 jaar aan wintersport doen, dan zijn ze 10 keer gegaan dus, ik weet al 10 jaar van poker af laten we het daar op houden. Begin jaren snapte ik er niks van en ook jaren lang niet gespeeld. 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.