Jump to content

Excursies vanuit Las Vegas


CashCow

Recommended Posts

Vegas heeft natuurlijk alles te danken aan de gokindustrie, probeer je Vegas voor te stellen zonder gokken. LOLZ, OMFG, ROLF, LMFAO.

Toch zijn er best leuke excursies te verzinnen in en rond Vegas.

Lake Mead & Hoover Dam zijn ook best wel indrukwekkend!

Heb jij een favoriete excursie?

Link to comment
Share on other sites

Natuurlijk kun je in Las Vegas genieten van de verschillende topshows van Cirque du Soleil. Wil je met de kids veel waterplezier hebben dan kun je naar Wet'n'Wild Las Vegas gaan. Daarnaast zijn in de omgeving van Las Vegas prachtige natuurparken. een Combi zie ik wel zitten. Paar dagen Las Vegas en dan de een rondje Grand Canyon Vervolgens een weekje bijkomen in Vegas. Death Valley is ook leuk om te bezichtigen. Alleen heel erg heet in de zomer.

Link to comment
Share on other sites

Ik kan niet naar Vegas gaan en dan een beetje in de omgeving rondhangen. Vegas is voor mij als een soort draaikolk waar je ingezogen wordt. Ik wil dan ook wel midden in de actie zitten. Anders voelt het een beetje als naar een HEEL vet concert gaan en dan alleen maar bij de ingang blijft rondhangen :((

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Je schijnt vanuit Las Vegas met een helicopter naar The Grand Canyon te kunnen vliegen om vandaar uit in dat gebied een dagrit te paard te maken. Dat leek me echt schitterend. Maar toen ik dat voorzichtig opperde in 2010 keek iedereen me aan of ik in de kerk aan het vloeken was en kreeg een berispend: 'Doe es normaal joh, we zijn hier om te gokken.' om de oren :D

http://www.lasvegas.com/tours/horseback/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.