Spring naar bijdragen

Ik zal mij ook even voorstellen


PE2AAB

Aanbevolen berichten

762A1DD1-738E-4F57-B2EE-F57015D9146A.thumb.jpeg.3d1e4fa4eeb039760235db001ffb7933.jpegHierbij stel ik me even voor.

Mijn naam is Rick Wesselink, 40 jaar (nog een weekje), woonachtig in Aalst-Waalre en ben geen die hard gokker. Vroeger vaak wat in de fruitautomaten gegooid in een kroeg of cafetaria. Nooit rijk mee geworden. Ik raakte bekend met Onetime omdat hier in de regio een aantal bekenden van me lid zijn van Onetime en zich tevens veel verdienstelijker bezig houden met gokken dan ikzelf.

Voor mijn werk in de tech industrie bezoek ik diverse beurzen met de focus op techniek, smart en wireless devices. Omdat de grootste beurs ter wereld op dit gebied jaarlijks in Las Vegas plaatsvindt; de CES, ben ik de afgelopen twee edities naar Las Vegas mogen afreizen om daar de beurs te bezoeken. Uiteraard heb ik 's avonds mijn ogen uitgekeken in deze magische stad. Dit jaar was alles anders en is de CES helaas fysiek maar zeker begrijpelijk niet doorgegaan door Corona. Mijn eerste Vegas bezoek in 2019 (en tevens mijn eerste keer in de US) heb ik veel informatie van diverse websites gehaald, waronder die van Onetime, over de Do's and Dont's. Vandaar ben ik ook maar lid geworden. Langzaam begon ik mee te doen met acties en won ik warempel nog een Kraslot en Staatslot ook!

Later heb ik mijzelf aangemeld op dit forum en heb al wat posts geplaatst. Eigenlijk is dit gekomen vanwege de Vegas actie 😉 Op dit moment ben ik één van de gelukkigen die het heeft weten te redden tot aan de 4e ronde dus op naar de volgende!

Wie weet; treffen we elkaar IRL in Vegas hetzij via de geweldige mogelijkheid die Onetime biedt hetzij via de CES (Als deze post Corona nog doorgang kan vinden wat ik van harte hoop!!)

bewerkt door PE2AAB
Foto toegevoegd (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heerlijke post Rick, dank hiervoor. En we gaan elkaar zeker in Vegas zien, kan met niet voorstellen dat je nu nog los gaat laten. Komen nog mooie opdrachten maar alles heel goed te doen. See you in Vegas maar denk iets eerder ook nog 🙂 Op een mooie tijd hier en dat we plezier mogen combineren om de casino's te verslaan of in ieder geval een goede poging doen in Vegas 🙂

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.