Jump to content

Laser ogen twitter & black-out china?


Gember

Recommended Posts

Ik heb 2 vragen.

1. Kan iemand mij vertellen waarom zoveel mensen die met crypto bezig zijn, laserogen hebben op hun profielfoto op Twitter?.. Is dat een hype of een community ofzo? Het valt mij op, en ben wel benieuwd of er iets achter zit. 

2. En ik zag voorbij komen dat de afgelopen 48u het halve netwerk van Bitcoin, dat blijkbaar in china gevestigd zit, offline is gegaan. Nu de Bitcoin is gezakt gaan de andere coins ook mee lijkt het. Iemand beweert dat China zijn financiële wapen aan het testen is en zij laten zien dat zij het toekomstige wereldwijde financiële systeem in hun macht hebben. De fees voor de miners gaan nu ook omhoog omdat ze nu meer werk hebben. Wat mijn vraag is: er wordt beweerd dat crypto gedecentraliseerd is en niet gemanipuleerd kan worden. Blijkbaar is het toch makkelijker te manipuleren dan gedacht? Als de regering bijvoorbeeld de opdracht geeft de elektriciteit plat te leggen, of het internet, dan valt er dus een heleboel van het netwerk weg. Op die manier dan toch nog steeds niemand bij het 'geld'? En zijn de prijzen dus ook beïnvloedbaar want mensen zijn blijkbaar in paniek toch gaan verkopen. Hoe denken jullie hierover en weten jullie of hier wellicht een backup plan voor is bedacht ofzo? 

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.