Jump to content

Geld besparen? Verkeersboetes voorkomen :-(


FiftyFifty

Recommended Posts

Guilty! Ik reed iets te hard, een boete is het gevolg. Ik ben zeker geen snelheidsfreak, het moet een slip of the foot zijn geweest. Misschien was het een inhaal- of optrekmanouvre. Op een rustige weg op zonnige zondag op weg naar het bos met de hond. Maar wtf 155 fokking euro voor "eventjes" 17 km te hard hebben gereden?? Is dat proportioneel? Ik zeg proportioveelteveel!

Maar ... ik hou er wel van om genante zaken te delen :-) Hopelijk jullie ook, dus kom maar op en billen bloot. Welke geldverslindende manouvres heb jij op je naam staan?

http://imgur.com/j7zhh1j

PS: @thegreatone wil vast wel even de moeite nemen om gniffelend uit te rekenen hoeveel x sushi ik had kunnen eten voor dit boetebedrag ;-)

Link to comment
Share on other sites

Vraag GreatOne anders of hij even wil voorrekenen hoeveel sushitenten je kunt kopen als je alle boetes optelt als je met een Porsche naar Italië rijdt :P

Ik heb nog nooit een verkeersboete gehad, ik heb geen rijbewijs, dan wordt het lastig. Ik ben wel ontzettend laks met rekeningen betalen en moet derhalve nog wel eens "laatbetalers-mongolen-belasting" betalen.

Link to comment
Share on other sites

eeh...geen idee hoe ik bovenstaande bericht gequote heb...iets met Tapatalk...Wat ik wilde zeggen is dat ze die flitspalen altijd precies daar weten te plaatsen waar ze het meeste opbrengen. Voor mij was dat een wijk met verkeersdrempels uit waar je rechtsaf een weg op komt op de rand van de wijk en industrieterein. Dus na 3 verkeersdrempels heb je het gevoel dat je de ringweg opgaat en net als je denkt 'o crap! je mag hier maar 50' is het FLITS! Hadden ze dat kreng 25 meter verderop geplaatst dan had je jezelf al gecorrigeerd en reed je weer 50 i.p.v. 60. Ik zweer het je, ze weten die krengen precies te plaatsen.

Link to comment
Share on other sites

Veel te veel, gestopt met tellen in ieder geval. De duurste was gelaserd worden met 89 km/h waar je 50 mag. Extra prijzig omdat het binnen de bebouwde kom was. Ook al is er op dat boerenpad geen enkele woning te vinden..

Inmiddels woon ik op nog maar 800 meter van me werk, wat in de bekeuringen behoorlijk scheelt.

Link to comment
Share on other sites

Mijn vrouw was met haar ouders in het mooie Nijmegen omdat schoonmoeders naar het ziekenhuis mocht. Daar helaas door oranje, rood gereden. Aftikken 230 Euro. Vrij hoog, wel terecht als je een hufter bent en elk rood licht negeert. In dit geval had het wat minder mogen zijn. Het blijft kwaad geld. Had ik liever in het Casino vergokt :((

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Vraag GreatOne anders of hij even wil voorrekenen hoeveel sushitenten je kunt kopen als je alle boetes optelt als je met een Porsche naar Italië rijdt :P

Ik heb er even een conservatieve berekening op los gelaten maar volgens mij had ik een meerderheidsbelang kunnen krijgen in de geweldige sushi restaurant YuMe in Assen ;-)

Link to comment
Share on other sites

Wel altijd goed checken die verkeersboetes. Ze hebben mij er al eens bijna aangenaaid. Weekend ervoor was ik idd op die weg. Na een telefoontje. Bleken ze de nummerplaat miet helemaal goed over te hebben genomen

Had ik gedaan, lekker een bewijsfoto aangevraagd. En gekregen ... helaas hadden ze het correct overgenomen ... Die kutsoftware wordt veel te goed en geavanceerd ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.