Jump to content

Valuta - Euro - Dollar

Voor een reis naar Las Vegas heb je dollars nodig, maar je kunt ook handelen in valuta, ook wel forex genoemd. Waar koop je dollars, en hoe kan je van trends profiteren?


Announcements

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

  • Topics

  • Members

  • Posts

    • Ik heb met lalabet gespeeld en een bedrag gewonnen en withdrawal gedaan alleen ik kan niet meer op de website geeft aan dat lalabat is not accessed in the Netherlands.. enig idee wat ik kan doen? 
    • Zo denk ik er ook over maar ik denk met een kleine analyse dat dit nooit gaat gebeuren, Daarbij ben ik er ook van overtuigd dat verslaving een ziekte is , waar niemand voor kiest en dat gun je ook niemand!    Maar hoe zij mensen heeft behandeld, wat zij heeft gedaan en gezegd is gewoon wie zij is, dat staat helemaal los van haar ziekte,  Mijn vader zei altijd: als je kan slaan, moet je ook kunnen incasseren! Voor mij ook bij deze mocht je dit lezen, zoek hulp , werk aan jezelf zodat je kan genieten in het dingen en positief in het leven kan staan ipv overal een negatief randje aan te voelen,! Je bent zo boos op heel de wereld maar het echte probleem zit bij jezelf,. Er is maar 1 ding waar jij invloed  op heb en wat het verschil in jou leven kan maken, en dat is je eigen keuzes die je maakt , keuzes welk pad je kiest,. Wat een ander doet welke keuzes een anders maakt heb jij 0 invloed op, dus altijd wijzen met het vingertje is zonde van je tijd, ipv kan je beter jezelf aankijken in de spiegel en je zelf afvragen hoe je met de situatie om gaat en welke weg jij kiest, want dat is het enige in heel je leven waar jij de  controle over heb, kies voor de weg waar hij het minste last van heb, en een zo comfortabel mogelijk leven kan lijden met zo min mogelijk ruzies, negatieve dingen,zodat je ook echt gelukkig kan worden . altijd maar vechten om wie wat heeft gedaan , het maakt soms niet uit wie de schuldige is, want de schuld bij iemand leggen lost het probleem niet op!  Dus ook al is het in jou hoofd niet schuld, stop die tijd die je besteedt aan wie de schuldige is in een oplossing, heb je veel meer aan!   amen   
    • Archive.is is your friend at @Lady_Diamond
×
×
  • Create New...