Spring naar bijdragen

Aanmeldingen voor Sportsbetting pool


Nomore

Aanbevolen berichten

Hieronder kun je je aantal aandelen a 10 euro per stuk aangeven waarna @thegreatone contact met je op zal nemen inzake de overboeking.

* Elke bettor (in eerste instantie @dopey, @geldwolf en @rotvis krijgt elke week de beschikking tot 5% van de pool om zijn bets te plaatsen. De wens is hier om deze 5% ook te spreiden over weddenschappen. Hij mag deze zelf kiezen, maar wel met realistische odds, dus 5% inzetten op een bet met uitbetaling van 100x is niet de bedoeling, maar wel 20 bets van 0,25% met hoge odds. @wouterm is ook een kenner op sportsbetting gebied dus die zou van mij nummertje 4 mogen zijn.

* De bets worden ruim voor aanvang aangekondigd op het forum zodat iedereen mee kan railen

* @jackpot zal elke weekend 5 bets plaatsen van 1% van de pool waarbij de input vanuit het forum komt.

* op deze manier wordt er elke week maximaal 25% van de pool gespeeld waarbij uiteraard ook verschillende bets winnend zullen zijn dus het zal niet zo zijn dat we in een maand door het geld heen zijn.

*Aandelen kopen en verkopen kan elke 2 weken en elke week wordt er een nieuwe aandelenkoers gepubliceerd op het forum.

Inschrijving sluit komende woensdag 28 oktober 2015 en het geld moet binnen zijn op donderdag 5 november zodat we vrijdag 6 november kunnen storten en die zaterdag de eerste weddenschappen kunnen plaatsen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 7 maanden later...

Het geld begint langzaam aan binnen te komen bij @thegreatone. Ik verwacht dat we na het weekend ergens los kunnen gaan met de pool. Ik zal dan ook een nieuw topic maken waarin de discussie omtrent weddenschappen gehouden kan worden en ook de resultaten worden geplaatst. Dus denk alvast mee met weddenschappen voor wedstrijden van volgende week.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.