Jump to content

Aanmeldingen voor Sportsbetting pool


Nomore

Recommended Posts

Hieronder kun je je aantal aandelen a 10 euro per stuk aangeven waarna @thegreatone contact met je op zal nemen inzake de overboeking.

* Elke bettor (in eerste instantie @dopey, @geldwolf en @rotvis krijgt elke week de beschikking tot 5% van de pool om zijn bets te plaatsen. De wens is hier om deze 5% ook te spreiden over weddenschappen. Hij mag deze zelf kiezen, maar wel met realistische odds, dus 5% inzetten op een bet met uitbetaling van 100x is niet de bedoeling, maar wel 20 bets van 0,25% met hoge odds. @wouterm is ook een kenner op sportsbetting gebied dus die zou van mij nummertje 4 mogen zijn.

* De bets worden ruim voor aanvang aangekondigd op het forum zodat iedereen mee kan railen

* @jackpot zal elke weekend 5 bets plaatsen van 1% van de pool waarbij de input vanuit het forum komt.

* op deze manier wordt er elke week maximaal 25% van de pool gespeeld waarbij uiteraard ook verschillende bets winnend zullen zijn dus het zal niet zo zijn dat we in een maand door het geld heen zijn.

*Aandelen kopen en verkopen kan elke 2 weken en elke week wordt er een nieuwe aandelenkoers gepubliceerd op het forum.

Inschrijving sluit komende woensdag 28 oktober 2015 en het geld moet binnen zijn op donderdag 5 november zodat we vrijdag 6 november kunnen storten en die zaterdag de eerste weddenschappen kunnen plaatsen.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Het geld begint langzaam aan binnen te komen bij @thegreatone. Ik verwacht dat we na het weekend ergens los kunnen gaan met de pool. Ik zal dan ook een nieuw topic maken waarin de discussie omtrent weddenschappen gehouden kan worden en ook de resultaten worden geplaatst. Dus denk alvast mee met weddenschappen voor wedstrijden van volgende week.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.