Jump to content

myVEGAS, gratis Las Vegas Rewards


LasVegasNic

Recommended Posts

Heb je plannen om een keer naar Las Vegas te gaan. Bezoek dan zeker MyVegas op Facebook.

Waarom? Op MyVegas tref je een hele leuke game aan. Door deze game te spelen kan je loyalty points (gouden munten) verdienen die je uiteindelijk weer in kunt wisselen voor leuke Rewards van een van de deelnemende hotels van MGM Resort International in Las Vegas. 

myvegas1-onetime.jpeg

Elke dag kun je speelmunten verdienen waarmee je kunt gokken (slots + black jack). Door veel te gokken win je loyalty points. Ook kun je tijdens het gokken V-symbolen krijgen; dit zijn de bouwstenen voor je hotels op myStrip, je eigen Las Vegas Strip. Elke afgebouwd hotel op myStrip levert ook weer speelmunten op. 

Meer speelpunten (bonussen) zijn te verkrijgen op de Facebook pagina van myVEGAS. Ook kun je speelmunten verkrijgen via je Facebook-vrienden. Al deze speelmunten zijn gratis. Je kunt dus gratis deze game spelen. Wel verschijnen er geregeld pop-ups met aanbiedingen om speelmunten en loyalty points te kopen. Je kunt die reeds kopen vanaf 5$ tot 199$. Dit is niet nodig en je kunt de aanbieding gewoon weg klikken. Wij OneTimers gaan voor gratis. Je bent wel veel langer bezig maar dat geeft niets. 

Ook is het mogelijk om MyVegas vanaf je smartphone te spelen. De behaalde loyalty points worden gewoon bij je totaal opgeteld. Voor meer MyVegas informatie moet je zeker het artikel myVegas Slots lezen. Hier tref je ook een leuke video met uitleg aan.

Ik wens een ieder heel veel speelplezier en vermeld tzt waaraan je loyalty points hebt besteedt tijdens je bezoek aan Las Vegas. Daarnaast blijven we elkaar in de posting op de hoogte houden over alles wat met myVEGAS heeft te maken.
Link to comment
Share on other sites

MyVegas heeft mijn leven verrijkt, maar ook 'verarmd' (als dat uberhaupt een woord is). Verrijkt in de zin dat het geweldig is om langzaam te sparen voor mooie prijzen in Las Vegas, maar verarmd omdat het wel veel tijd kost. Desalniettemin zijn de spelletjes wel weer leuk die je kunt spelen!

Op de komende trip, volgende week, die we hebben naar Las Vegas heb ik kaartjes voor Ka en Love van Cirque du Soleil gekocht en ook een lunch buffetje in het Luxor Casino.

Vooral over de shows zal ik ook foto's en een artikel plaatsen op www.onetime.nl

Link to comment
Share on other sites

Ik speel het sinds december 2013. In november 2014 naar Las Vegas geweest en daar flink gebruik kunnen maken van de myVegas punten. Eén nacht in de Green Valley Ranch, Red Rock en Palace Station vertoeft, bij de eerste twee ook een $30 dining credit gebruikt (waarbij je wel voor minimaal $60 moet eten) en de laatste drie nachten in Mandalay Bay gebleven met dank aan de myVegas punten. Bij die laatste moet je wel de resort fee nog betalen en ik heb de $20 truc gebruikt, maar misschien had ik diezelfde kamer zonder die truc ook wel gehad. Toch voor slechts $100 totaal drie nachten op de 24 etage met een prachtige stripview gezeten.

Overigens kun je de bonusspellen naar mijn mening het beste negeren als het je om de LP's gaat. Je gaat dan sneller te veel spelen of te veel inzetten waardoor het aantal LP's dat je per level krijgt minder dan optimaal is. Zeker als je hooguit één keer per jaar naar Las Vegas gaat heb je geen haast om die punten snel weer omhoog te krijgen en kun je beter zorgen dat je per level zoveel mogelijk LP's haalt. Hier vind je per level en inzet hoeveel LP's je krijgt: http://cyberbuzz.com/play-perfect-myvegas-strategy-get-chips/

Het spelen zelf hoeft ook niet veel tijd te kosten. Ik heb een ahk-scriptje gemaakt dat automatisch lucky birds voor me speelt. :) Ik zit nu op level 448 en heb inmiddels al weer 575k LP's.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.