Jump to content

Groei online gokken in EU is enorm


Recommended Posts

Dat online gambling populair is moge een understatement zijn. We zien dit ook in de animo voor de OneTime Sportsbetting Pool en de Runnerz paardenwedden pool.

In de Europese Unie is het bezig aan een enorme opmars en is de markt nu 85 miljard euro groot! Dit bedrag groeit jaarlijks nog met circa 3% en ook Nederland zal er na de regulering die hopelijk aanstaande is een onderdeel van uit maken. De winst die wordt gemaakt ligt rond de 13 miljard euro, wat laat zien dat de marges ook enorm zijn.

Als OneTime proberen we je straks als de markt opengaat door dit web heen te loodsen omdat er op dit moment nog geen alomvattende Europese wetgeving is omtrent online gokken. Ook KOA (Kansspelen op afstand) is nog niet van toepassing in Nederland.

Hoe kijkt de OneTimer aan naar het huidige woud van verschillende casino en sportsbetting aanbieders? Is de regulering voor jullie noodzaak of vinden jullie het prima hoe het er nu aan toe gaat?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.