Spring naar bijdragen

[Prijsvraag] Wie krijgt dit glas bier en in welk casino is dit plaatje genomen?


Aanbevolen berichten

  • 10 maanden later...

Remco86 zei:

Dan @TheGreatOne, in Hoorn?

We hebben een winnaar.  Stuur even je gegevens en stuur ik je een mooi 5€ kraslot op in de hoop dat je nooit meer hoeft de werken en hier fulltime kan surfen :-)

De gastvrouw vroeg of ik iets te drinken wilde hebben en ik zei tegen haar, zoek maar iets moois wat je denkt wat bij mij past ;-)  

Link naar opmerking
Deel via andere websites

> @TheGreatOne zei:

> Remco86 zei:

>

>

> Dan TheGreatOne, in Hoorn?

>

>

>

>

>

>

> We hebben een winnaar.  Stuur even je gegevens en stuur ik je een mooi 5€ kraslot op in de hoop dat je nooit meer hoeft de werken en hier fulltime kan surfen :-)

>

> De gastvrouw vroeg of ik iets te drinken wilde hebben en ik zei tegen haar, zoek maar iets moois wat je denkt wat bij mij past ;-)  

Ik voel me zeer vereerd, maar voelt toch een beetje als valsspelen aangezien ik diezelfde dag daar met jullie beide aan de koffie heb gezeten. Diegene die hieronder als eerste reageert mag zijn gegevens doorgeven aan @TheGreatOne en het kraslot ontvangen.

Disclaimer: Bij een ship boven de € 1k, wordt alles boven die 1k 50 - 50 verdeelt tussen mij en de winnaar van het kraslot.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ok maar dan ga ik hem weer doorverloten .

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160216/ce2c5cde579675697f8379bc849b98c4.jpg

Hoe groot is de kans op bovenstaande combinatie op de automatische roulette van het merk Megastar ? ( die ik dus vorige week trof en fotografeerde ) . ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

( Disclaimer : Bij een ship boven de € 1k, wordt alles boven die 1k 25%-25%-50% verdeeld tussen mij , de winnaar en @Remco86 ) .

Link naar opmerking
Deel via andere websites

(1/37)^4 = 5.33572089e-7 voor ook exact die volgorde.

Edit: excuus, als de volgorde van belang is spreekt men van een permutatie, bij een combinatie is de volgorde niet van belang en is de kans dus 4/37 * 3/37 * 2/37 * 1/37 = 0.00001280573

(Ik ga er altijd nog vanuit dat de automatische roulette eerlijk is :smile: )

Link naar opmerking
Deel via andere websites

5,33572089 .10 tot de -7e . Dus 1 op 1874161 . Dus 1 op de 1,874 miljoen !

Voor het gemak kunnen we de andere combinatie 4-3-2-1 ook goed rekenen want die is net zo opmerkelijk !

Dan zou het 2 x zo een grote kans zijn..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

@DeValsspeler , ik een spel valsspelers kaarten , jij het kraslot , deal ? ( Ik kreeg nog een spel kaarten van een andere gelegenheid :-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Leuk @DeValsspeler . Ik heb nog een vraag . Die kans van 1 op 1,874 miljoen , geldt die over 1,874 miljoen draaien van de Megastar roulette , of geldt die over 1,874 series van 4 nummers ( waarvan 4,3,2,1 er één is ) .

Ik zal @theGreatOne vragen om het kraslot aan jou te sturen . En ik zal je PM ' en over mijn adres .

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 maand later...

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.