Jump to content

Automatische roulette en gekke reeksen / series


Hillichance

Recommended Posts

Post hier je foto/beschrijving van gevallen kleuren/nummers/series en de kans erbij dat dit gebeurt...

@jordi22 postte gisteren in de app-group een serie van 4 * 27 (met tussendoor 1 * 28). Omdat dit met 3 of 14 net zo bizar zou zijn geweest, kom je met 0,027 * 0,027 * 0,027 tot de kans dat dit gebeurt (3 ipv 4x, omdat de eerste keer draaien van dit nummer niet interessant is). Kans wordt zo 0,00002. Het tussennummer 28 kan op 4 plekken verschijnen, dus 4 * 0,00002 = 0,00008 dat deze reeks gedraaid wordt met een willekeurig nummer. Kans dus ongeveer 1:12.000!

Heb jij ook van die bizarre dingen gezien op de roulette (en heb je zelfs een foto?)? Deel ze!

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Ik speel voornamelijk omdat ik het leuk vind, met wat vrienden drankje hapje wat nummers klikken. Ik speel sowieso met geld wat ik kan missen dat maakt het al minder erg als ik verlies. En soms win ik soms verlies ik als hij gemanipuleerd is wat ik 50/50 denk maakt mij dat niet uit als die werkt als een gokkast geeft die toch soms. 

Link to comment
Share on other sites

 Kans dus ongeveer 1:12.000!

Heb jij ook van die bizarre dingen gezien op de roulette (en heb je zelfs een foto?)? Deel ze!

Ik vind dit dus helemaal geen bizarre uitkomst. Als er 500 roulette-automaten in Nederland staan (voorzichtige schatting denk ik), dan zal dit dus elke 24 keer van 5 draaien ergens in Nederland gebeuren. Als elke draai een minuut duurt, kun je een dergelijke uitkomst elke twee uur in Nederland verwachten. En eigenlijk nog veel sneller, want ben nu van 5 minuten per 5 draaien uit gegaan, maar eigenlijk heb je na 6 minuten al twee sets van vijf draaien en na 7 minuten drie sets van 5 draaien. Dus misschien kun je het elk half uur wel ergens in Nederland voorbij zien komen.

Link to comment
Share on other sites

Ik denk gewoon dat het ongeveer zo vaak voorkomt als je mag verwachten van een roulettespel. Je ziet dat het berekenen van alleen de kans nog steeds geen goed beeld geeft van hoe vaak iets dan daadwerkelijk voorkomt. Een kans van 1 op 12.000 lijkt dan misschien klein, maar je ziet dat je dat alleen in Nederland al meerdere keren per dag kan verwachten, dus dat je het een keer voorbij ziet komen is niet echt iets om over naar huis te schrijven. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Vandaag lekker gespeeld in het Mercur casino . Ik was weer op de goede tijd op de goede plek. Een mooie serie deed zich voor

c1efd34c43028fedfecde1cdb983d8ef.jpg

Maar het werd nog mooier . Ik had opgemerkt dat alleen de nummers die op het display stonden zouden verschijnen. Ik speelde 21, 7, 36 en 28 ( die laatste staat buiten beeld ) .

Drie maal raden welk nummer als volgende komt.

2cf70f77d52e46803c946b7bb1e0dfe7.jpg

Helaas de 7 kwam vervolgens niet meer terug .

Ongelofelijke serie . De laatste twee nummers waren gewoon voorspelbaar !Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.