Jump to content

Stel wint loterij voor de 2de keer!


TheGreatOne

Recommended Posts

Wat is de kans om 2 keer achter elkaar de loterij te winnen? Dit Britse stel deed het.

Met een kans van ongeveer één op de 283 miljard is het bijna onmogelijk, maar een Brits stel is het toch gelukt: ze hebben voor de tweede keer in twee jaar tijd de loterij gewonnen.

Vrachtwagenchauffeur David Long en zijn vrouw Kathleen MacKenzie uit Scunthorpe zaten al aardig in de slappe was nadat ze in 2013 één miljoen pond (1,4 miljoen euro) hadden gewonnen in de loterij. Deze week was het opnieuw raak. Behalve één miljoen pond wonnen ze dit keer ook nog eens een gloednieuwe Jaguar.

Long legt aan de Daily Mail uit dat hij altijd loten is blijven kopen, omdat hij het gevoel had dat hij ooit opnieuw in de prijzen zou vallen. Toen hij afgelopen vrijdag langs de sigarenboer liep en zag dat de EuroMillions loterij tien keer één miljoen pond weggaf, waagde hij het er weer op. ,,Het duurde dit keer wel wat langer voordat we beseften dat we echt gewonnen hadden. Mijn vrouw zei alleen maar: je zei dat je nog een keer voor elkaar zou krijgen en het is je gelukt!"

De twee hebben ook al een mooie bestemming voor een deel van het prijzengeld, vertelt Long. ,,We zijn vorig jaar getrouwd, maar omdat ik niet zo van vliegen houd zijn we nog niet op huwelijksreis geweest. Kath zou het fantastisch vinden als ik een cruise naar de Middellandse Zee boek. Ik geloof dat ik nu geen excuus meer heb om dat niet te doen."

Bron: http://www.telegraaf.nl/buitenland/23874757/__Stel_wint_loterij_voor_2e_keer__.html

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.