Spring naar bijdragen

Vakantiegeld op rood of zwart?


Hillichance

Aanbevolen berichten

  • 8 maanden later...
  • 2 weken later...

pokerinfo zei:

over 4 weken weer lekker 3 weken naar spanje( armijn drinken we er daar 1)??

Sinds Onetime ben ik niet meer in Spanje geweest, die tijd gaat absoluut terug komen, op dit moment even in een ander vaarwater en knallen zodat we samen later op de berg even in het hangmatje kunnen liggen met jij een biertje en ik een koude coca cola met een ijsblokje en citroen. Lekker met die Spaanse ham en mosseltjes :-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zeventien jaar in het reiswezen gewerkt, daardoor erg veel gezien. Niets beter dan gratis studiereizen voor travel agents. ;-) Ik ontvang geen vakantiegeld, dus ik hoef geen keuzes te maken. Verlanglijstje : Voor de 10 keer naar Parijs, of voor de 2e keer naar Ierland, óf voor de 1e keer naar Las Vegas. Las Vegas alleen als ik búlk van het geld. Geen geknibbel op accomodatie of vlucht. Elke dag met een emmer vól muntgeld de casino's in. Hihaa! :-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb de kinderen in de leeftijd van bijna 1 jaar en bijna 3 jaar. Dus de komende vakanties gaan naar de Landall green parks e.d.

Zelf wil ik tzt nog eens minimaal 2 weken naar Vegas om te gaan pokeren maar daar wil ik alleen heen als ik hier genoeg bankroll gecreëerd heb om daar zorgeloos twee weken te kunnen cashgamen en toernooien te spelen. Dus dan heb ik toch wel een kleine 10K nodig denk ik.


Dus nog een poosje door hotrunnen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.