Jump to content

Vakantiegeld op rood of zwart?


Hillichance

Recommended Posts

  • 8 months later...
  • 2 weeks later...

Leuk @Gertjan_De_Meern , altijd leuk en goed voor iedereen om even de rust te nemen en uit het 'dagelijks leven' te stappen. Of dit nu in Nederland is of naar het verre buitenland. En natuurlijk altijd de gelukkigen die zomaar een weekje naar Las Vegas gaan of Macau als droom vakantie.

Link to comment
Share on other sites

pokerinfo zei:

over 4 weken weer lekker 3 weken naar spanje( armijn drinken we er daar 1)??

Sinds Onetime ben ik niet meer in Spanje geweest, die tijd gaat absoluut terug komen, op dit moment even in een ander vaarwater en knallen zodat we samen later op de berg even in het hangmatje kunnen liggen met jij een biertje en ik een koude coca cola met een ijsblokje en citroen. Lekker met die Spaanse ham en mosseltjes :-)

Link to comment
Share on other sites

Zeventien jaar in het reiswezen gewerkt, daardoor erg veel gezien. Niets beter dan gratis studiereizen voor travel agents. ;-) Ik ontvang geen vakantiegeld, dus ik hoef geen keuzes te maken. Verlanglijstje : Voor de 10 keer naar Parijs, of voor de 2e keer naar Ierland, óf voor de 1e keer naar Las Vegas. Las Vegas alleen als ik búlk van het geld. Geen geknibbel op accomodatie of vlucht. Elke dag met een emmer vól muntgeld de casino's in. Hihaa! :-)

Link to comment
Share on other sites

Ik heb de kinderen in de leeftijd van bijna 1 jaar en bijna 3 jaar. Dus de komende vakanties gaan naar de Landall green parks e.d.

Zelf wil ik tzt nog eens minimaal 2 weken naar Vegas om te gaan pokeren maar daar wil ik alleen heen als ik hier genoeg bankroll gecreëerd heb om daar zorgeloos twee weken te kunnen cashgamen en toernooien te spelen. Dus dan heb ik toch wel een kleine 10K nodig denk ik.


Dus nog een poosje door hotrunnen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.