Jump to content

Krasduel


ROELETTE

Recommended Posts

Beste onetimers,

Zoals jullie weten ben ik druk bezig met filmpjes... Nu heb ik wellicht een interessant idee voor een aantal onetimers(idee heb ik eerder op het forum gelezen).

Een groep onetimers koopt voor 10€ aan 1€ krasloten en doen onderling een wedstrijdje. Je maakt van elke krasdag een filmpje en deze stuur je naar mij middels wetransfer. Ik maak er dan 1 leuk filmpje van per dag. Het filmpje mag met je hoofd er op of alleen je handen die aan het krassen zijn.

Omdat niet iedereen elke dag kan en wil krassen/loten kopen, wil ik er een wekelijks duel van maken.

Je koopt 1malig voor 10€ aan willekeurige krasloten van 1€, deze kras je 1 week open en van wat je wint koop je nieuwe krasloten.... Kijken wie het het langste volhoudt...

Ik maak er per week een filmpje van 3 minuten van(ik doe fasforward en dergelijk en maak er wat leuks van). Uiteraard wordt ook de eindstand bijgehouden en wie er nog inzitten! De filmpjes komen op de youtubepagina van onetime te staan!

Wil je mee doen reageer dan ff en geef aan vanaf welke datum je eventueel zou kunnen beginnen!

Gr

Roelette!

Ps: over hoe en wat qua filmen bericht ik je in een pm als je mee doet! Kan gewoon met een fatsoenlijke smartphone(iphone 4/5/6, samsung s4/5/6/7) of actioncam(mocht je die hebben)

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

ROELETTE zei:

@Wizard_of_Oz @jordi22 @MB777

Er zijn er vast wel meer die mee willen doen toch? Je hoeft niet te praten oid en je hoofd hoeft ook niet op op de camera...

Natuurlijk had ik mee willen doen, maar een tijdje geleden heb ik besloten mijn activiteiten te beperken. Zodoende ben ik weer naar mijn oude mobieltje teruggegaan, dus zonder internet, film-of foto mogelijkheden. Puur voor het casino en gokgebeuren heb ik weer een fb account aangemaakt. Maar ik ga dit leuke idee wél volgen!

Link to comment
Share on other sites

ROELETTE zei:

@Wizard_of_Oz @jordi22 @MB777

Er zijn er vast wel meer die mee willen doen toch? Je hoeft niet te praten oid en je hoofd hoeft ook niet op op de camera...

Hey @roulette , ik wil heus mee doen. Snap alleen nog niet echt wat de bedoeling is. Voor € 10,00 krasloten kopen en het open krassen van de loten filmen?

Verder snap ik niet dat je éénmalig krasloten koopt, maar toch een wekelijkse battle wilt houden. Op sommige momenten heb ik echt het denkvermogen van een druif :|

Dus verklaar nader:

  • Hoeveel loten moeten er uiteindelijk  door elke deelnemer gekocht worden?

    Over welk soort krasloten gaat het (diverse varianten)

  • Wanneer valt iemand af of kan er ook een rebuy plaatsvinden?
  • Hoe lang gaat de battle duren?

Ik wacht je antwoord af voordat ik concreet antwoord geef.

Link to comment
Share on other sites

@

Het volgende is de bedoeling; de eerste week koop je 10 x een € 1,00 kraslot(welke je koopt, mag je zelf weten leuk voor de variatie) je filmt het krassen(maakt niet uit hoelang het filmpje duurt, ik zal er in knippen en plakken;). Van het bedrag dat je wint koop je wederom voor het bedrag dat je wint aan € 1,- krasloten, deze kras je de week erna(of de dag er na, maar het filmpje is elke week 1x) open. Ook hiervan koop je weer krasloten van het bedrag dat je wint. Dit blijft zo door gaan tot we een winnaar hebben. Ik zal de filmpjes knippen, plakken en bewerken.

Dit dus;) eenmalig €10, daarna alleen van 'de winst'.

Jammer @The_Special_One :(

Link to comment
Share on other sites

haha, komt helemaal goed @TheGreatOne :) Enige waar ik mee zit is die grote prijzen die wij nu gaan winnen :) Hoe ga jij dat nou doen wanneer jij de 100.000 euro openkrast? Dan ben je vervolgens nog wel even bezig met krassen van al die 100.000 nieuwe loten voor volgende week..  B) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...