Jump to content

Tapatalk app (mobiele versie forum)


Recommended Posts

Ondanks dat onze forum software uitstekend werkt op smartphones en tablets, is het ook erg handig om gebruik te maken van de Tapatalk app. Deze is gratis en je logt gewoon in met je forum account. Tapatalk probeert je wel ook aan te praten om een account bij hun te nemen, maar dat is niet nodig. Kan eventueel wel handig zijn als je meerdere fora bezoekt en die allemaal verbind via één Tapatalk account. Zelf hou ik daar niet van, maar die keus is aan jou. Waar je wél een Tapatalk account voor nodig hebt is als je de Tapatalk Chat wilt kunnen gebruiken. Dat is niet hetzelfde als de Chat van dit forum, maar een eigen chatbox binnen die app.

Om verbinding te maken met ons forum zoek je in Tapatalk op 'Onetime.nl'. Dat hoef je maar eenmalig te doen, als je eenmaal verbonden bent, blijft hij automatisch in je app staan.

Problemen met Tapatalk?

Op het Tapatalk forum zelf lees ik wel klachten dat de app niet lekker omgaat met quoten van anderen. Dat er dan een hoop code (HTML tags) in je post komen te staan. Tapatalk en IPS (onze software) wijzen beide naar de ander om het op te lossen, dus of dat snel gaat lukken durf ik niet te zeggen. Heb jij dit issue ook, quote dan aub niet, anders wordt het zo'n zooitje.

Verder vragen/opmerkingen over Tapatalk i.c.m. Onetime? Post het hier!

PS: Tapatalk zet standaard een irritante signature bij je posts "Verstuurd vanaf mijn XXX met Tapatalk", namens ons allemaal bedankt als je die ff uitzet, bij voorbaat dank! ;) 

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 3 years later...

Dag lieve forumleden,

Zelf gebruik ik al jaren Tapatalk. Dit is een app waarmee je veel makkelijker dit forum kunt gebruiken. Het is een kwestie van downloaden en inloggen. Dit maakt het allemaal zoveel makkelijker! Ik hoor van veel gebruikers dat ze niet van het bestaan af weten. Hierbij dus, het gaat jullie leven een stuk makkelijker maken. 

De app kun je downloaden voor zowel iphone - als android toestellen. 

Laat maar even weten wat je er van vindt 

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 year later...
Iedere morgen is het vaste hap bij mij. Het laatste nieuws bekijken en via de Tapatalk app het Onetime forum checken. Lieve mensen: installeer deze app en je leven gaat er met een halve punt op vooruit, i promiss
Yes bij mij ook. Alleen dan in de avond. Met het WK was het wel wat druk omdat er voor iedere wedstrijd meerdere soorten posts waren opgestart.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...