Jump to content

Gok opdrachten voor onze Vegas Boys!


TheGreatOne

Recommended Posts

De heren @jordi22 en @ROELETTE gaan lekker naar Las Vegas vanaf 13 november 2016 Er is ook een topic om de heren speciale opdrachten mee te geven die ze daar mogen uitvoeren om wat extra zakgeld te verdienen en om natuurlijk een hilarische tijd te hebben voor het thuisfront en we mee kunnen genieten van al hun avonturen. In dit forum topic zullen alleen de zogenoemde gok opdrachten komen. Om de heren niet te veel op kosten te jagen zullen wij en als jullie dat willen als community de heren sponsoren met bedragen waarmee ze kunnen gokken. Van de omzet die ze hieruit halen mag ze de helft houden en gaat de andere helft naar de sponsor van deze gok opdracht. Voor de opdrachten die ze willen en kunnen uitvoeren zal het bedrag voor de reis aan hun meegegeven worden zodat ze hier ook daadwerkelijk mee een gokje kunnen wagen. 

 

1) Film en zet 10$ op nummer 1 als gok als jullie in Las Vegas zijn op de eerste avond op een automatische roulette (van de velen die er zijn) Bij een hit toch een gratis 180$ en ik ook :-)

2) Ga naar een race track (sportsbook) als er paardenrennen zijn (bijvoorbeeld in The Bellagio of The Venetian) en zet 10$ op plaats van paard 1 en 10$ op winst van paard 1 op het moment dat jullie naar de kassa lopen (de eerst volgende race). Graag even filmen en paarden commentaar erbij geven. Hup paardje 1 :-)

3) Speel voor 20$ een handje War en laat deze na winst 2 x staan en pak dan 160$ in totaal mee. En als dat gelukt is zeg je, make love not war tegen de dealer en geef je de croupier 10$ fooi. Als je dit nog weet te filmen mogen jullie de rest (150$ ) helemaal houden en anders gaat de helft naar mij toe :-)

Vegas Boys Roelant & Jordi.JPG

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Zoek een "wheel of fortune" en plaats $10 van mij op de inzet met de kleinste winkans ( en dus de grootste uitbetaling :D)

bij winst 50/50 voor jullie en mij

filmen zou leuk zijn, maar zal niet altijd mogelijk zijn.

ps: administratieve vraag: hoe, waar en voor wanneer zorg ik dat de € heen gaan?

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

3 uur geleden zei Goodfellas:

Zoek een "wheel of fortune" en plaats $10 van mij op de inzet met de kleinste winkans ( en dus de grootste uitbetaling :D)

bij winst 50/50 voor jullie en mij

filmen zou leuk zijn, maar zal niet altijd mogelijk zijn.

ps: administratieve vraag: hoe, waar en voor wanneer zorg ik dat de € heen gaan?

 

3 uur geleden zei samoht:

Ik dacht dat ik al wat andere opdrachten had gezien, ik kan ze alleen niet terug vinden.

Maar ik doe mee,

@jordi22 @ROELETTE 

zet in de opdracht van Thegreatone ook $10 in op nummer 13.

Win je ? dan is 50% voor mij.

 

Geen idee nog hoe maar stuur maar een Prive berichtje.

gokopdrachten dienen vooraf betaald te worden zodat we ze ook met dat geld kunnen uitvoeren. Andere opdrachten zoals laat 3 vrouwen mijn naam zeggen mogen erna betaald worden aangezien niet zeker is dat we ze allemaal kunnen doen. Denk beste overmaken naar @TheGreatOne als hij dat wil zodat hij het totaal bedrag op de dag van vertrek aan ons kan geven ?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

13 uur geleden zei rhellevo:

Ik moet er nog even over denken, vind het leuk als ze wat doen, maar om 50% van mijn winst in te leveren vind ik iets te gortig.

ik wil een paar honderd proberen, als ik dan $300 winst pak(waar ik van uit ga)?

Dan ben ik $150 kwijt aan de boys, daar moet ik even over nadenken.

 

Ik snap je precies @Rhellevo . De 50/50 regel overviel mij ook . Maar ik voelde dat ik het al had beloofd. Om het niet te gortig te maken heb ik door de 50/ 50 regel de investering gehalveerd . Ik was eerst van plan $ 200 te investeren .

Ach ja , ik denk het zo:  als ik wacht met het hervatten van mijn Megastar roulette sessies tot dat @Roelette en @Jordi22 terug zijn van Las Vegas , dan  bespaar ik veel meer dan die $90 !!!

Edited by eurobsgame (see edit history)
Link to comment
Share on other sites

Wat mij betreft mogen @ROELETTE en @jordi22 ook andere opdrachten doen hoor dan de '50%-regel'.

Volgens mij is dat geen regel voor iedereen bedoeld in de post van @TheGreatOne

Zoals je in mijn opdracht zag hoef ik 0% van de winst en is deze geheel voor de twee heren. Dus voel je vrij om af te wijken. De mannen moeten zelf maar bekijken of de opdracht haalbaar is wat mij betreft.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kan stukken goedkoper..... #OAB.

Elke dag in restaurant zit er niet in.

Downtown Heart Attack Grill voor 15$ eet je 12 uur niet meer :)
Ping Pang Pong in de gold coast 20$
Eten in de mall van PH voor 20$ is makkelijk te doen en prima.

9 minuten geleden zei Dopey:

30-40 dollar?, had wel goedkoper verwacht in Vegas.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Wat mij betreft doen mensen inderdaad zelf voorstellen. Ook wij snappen dat als we als 'whales' kunnen gokken door jullie inzetten dat de winst % die gedeelt gaan worden anders zijn:) als je het liever prive wilt houden hoeveel je wilt doen kun je tgo of jackpot ook even prive appen. De opdrachten zelf komen wel online!! Dus dan is wellicht niet exact duidelijk hoeveel de inleg was, maar eventuele winst oid natuurlijk wel:p

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.