Jump to content

Gemiddelde uitgave mobiele telefoon


CashCow

Recommended Posts

Even uit nieuwsgierigheid: Hoeveel geven jullie nou gemiddeld per maand uit aan je mobiele telefoon?

Ik betaal me een versuffing elke maand en denk dat ik wel gemiddeld rond de €80 zit.

Ik wacht voorlopig nog met oversluiten van abonnement tot er een onbeperkt 4G abonnement beschikbaar is. Ik wil daar best wel fors voor betalen overigens. Ik betaal graag €75 enkel voor data, als het abonnement onbeperkt is.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ik betaal nu rond de 70 euro (met een waardeloos abonnement) Vanaf juni betaal ik nog 40 euro met veel beter abonnement en een gratis iphone 6 die ik al in gebruik heb. Zelf heb ik diverse onderzoekjes gedaan en belletje en alles wat ik had is goedkoper gegaan en met betere voorwaarden en dus ook mijn mobiele abonnement (zakelijk) Mijn dochter heeft een abonnement van 20 euro in een super aanbieding met gratis telefoon en is eigenlijk nog beter dan mijn dubbele kosten ;-) Mijn advies, vraag, bel en kijk rond en sla toe als je denkt, dit kan niet waar zijn!

https://onetime.nl/geld/bespaar-tips-van-the-great-one

Link to comment
Share on other sites

@JackPot @CashCow @TheGreatOne Waarom betalen jullie zo veel? Ik kan me daar altijd zo aan ergeren! Haha :)) Het is echt ongelofelijk veel geld, ook 40 euro p/m in plaats van 70 euro p/m blijf ik nog veel vinden. Er zijn voldoende Wi-Fi spots te vinden, we hebben Skype en binnenkort komt er een belfunctie in WhatsApp (bellen via je databundel, 500kb per minuut) dus die belbundels hebben we straks niet eens meer nodig :-)

Afbouwen die dure abonnementjes dus :P

Link to comment
Share on other sites

@JackPot @CashCow @TheGreatOne Waarom betalen jullie zo veel? Ik kan me daar altijd zo aan ergeren! Haha :)) Het is echt ongelofelijk veel geld, ook 40 euro p/m in plaats van 70 euro p/m blijf ik nog veel vinden.

Mee eens, 40 euro is nog een bak geld voor een 2 jarig abonnement, echter als ik deze iphone zelf moest halen voor een kleine 800 euro is dat 33 euro per maand en kost mij het abonnement mij nu nog maar 7 euro (zakelijk) en na 2 jaar verkoop ik mijn iphone altijd weer via marktplaats en komt er ook nog 200 euro in het zakje om eigenlijk gratis te bellen en te internetten. Het is het perspectief waar je naar kan kijken. Maar ik ben het helemaal met je eens en daarom ook geweldig om hier met elkaar over te praten om te zien waar de slimme deals zich bevinden.

Link to comment
Share on other sites

Guest [Verwijderde Gebruiker]

60 - 70 eu pm 6gb internet en onbeperkt bellen en smsen + een iPhone 6. En geloof het of niet maar zit regelmatig over de 6gb heen ;-)

Link to comment
Share on other sites

Ik vind daarbij de provider wel enorm belangrijk. Zit zelf al voor zolang als ik een mobiel heb bij Vodafone, voordat het Vodafone ging heten dus Libertel. Nooit gezeur, altijd bereik, (bijna) overal 4g, etc. Zeg niet dat dat nergens anders zo is, maar ben er aan gewend. Plus het feit dat als je niet iedere keer wil afwachten tot je contract is afgelopen, je eigenlijk gewoon gebonden bent aan je 'oude' provider.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ah, @CashCow als je wilt overwegen over te stappen naar een andere provider..

T-Mobile timmert momenteel aardig goed aan de weg, en heeft als doelstelling binnen no-time de provider met het beste bereik te zijn. Ik zit er al jaren, en merk groot verschil t.o.v. een paar jaar terug. Dat KPN het beste dekkend netwerk heeft in NL is allang achterhaald en heel erg afhankelijk van waar je woont.

Nog een tipje: t/m 8 mei heeft T-Mobile een ondernemersaanbod (zakelijk) die zeer scherp is. Heb voor mijn vriend een Iphone 6 (64GB) met onbeperkt bellen/sms in NL en 2GB aan data voor 30,60 per maand (excl.). Aanbod is alleen per telefoon te krijgen. Ook met andere bundels/toestellen.

Hij hoeft maar 140 euro bij te betalen voor het toestel. Zit al een tijdje te vergelijken, en dit is momenteel toch echt het scherpste aanbod op de markt. (875 euro excl voor 2 jaar incl toestel). Ze hebben ook grotere internetbundels en gaan per 6 mei deze ook nog weer ophogen..

(Mocht iemand geïnteresseerd zijn, dan PM, kunnen we er wellicht een gezamenlijk klein voordeeltje uit behalen :D)

Link to comment
Share on other sites

Ik snap trouwens ook niet hoe mensen zulke hoge internetbundels er doorheen jagen. Ik heb zelf 1 GB en heb geregeld de helft nog over. Gebruik wel over waar mogelijk wifi (uiteraard). Maar vraag me af of ik incl wifi zelfs al wel zo hoog kom :D

Link to comment
Share on other sites

@Rudi goede vraag inderdaad! Geen idee hoe dit zit.

@Maris De spraak coverage zal best wel prima zijn bij alle providers tegenwoordig. Waar het mij om gaat is 4G coverage en op dat vlak loopt KPN al zeker 2 jaar mijlenver voor op de rest. TMobile covered alleen de randstad, Maastricht en Groningen. Dara heb ik niet zo veel aan helaas. Ik wil gewoon altijd beukend hard internet op mijn telefoon hebben. 3G is iets van (heel) vroeger.

Ik blijf denk ik bij KPN, ik ga €32.50 betalen voor een 1-jarig abbo zonder toestel, onbeperkt bellen en 10 Gig bundel (Hoger kun je ze helaas niet krijgen)

Ik blijf erbij: als er onbeperkt 4G was, dan zou ik daar graag €80 voor betalen voor de databundel alleen al.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Als je T mobile hebt kan je mijn inziens net zo goed Tele2 nemen.

Hebben t zelfde netwerk en een eigen 4G netwerk.

Ik had ook altijd T mobile maar in Fryslan slecht bereik. En op mijn nieuwe adres kon ik niet eens bellen.

Nu Telfort en betaal 26 euro per maand.

500 mb en bel minuten. En Sony M2 oid.

Verder heb ik thuis Wifi en op t werk Wifi en de enige andere plek waar ik kom is de sportschool en daar ligt

mijn tel in een kluisje!!

@CashCow waarom wil je onbeperkt 4G? Gebruik je zoveel data buiten wifi gebied? Zo ja waarvoor?

Link to comment
Share on other sites

Bellen jullie überhaupt nog?

Ik mag 100 minuutjes bellen per maand, maar houd geregeld al mijn minuten over :)

Tis dat buiten de bundel bellen best duur is, anders had ik wel een abbo zonder minuutjes genomen..

Gebruik mijn telefoon alleen nog (veel) voor internet (w.o. Whatsapp en mail)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+


×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.