Jump to content

ICO: Taklimakan Network (TKLN)


Recommended Posts

Het Taklimakan-netwerk, een investeringsplatform voor blockchain-technologie, heeft een Pre-ICO aangekondigd. De doelstelling met hun product is om experts en nieuwkomers op het gebied van cryptovaluta, nader tot elkaar te verbinden. 
 
Voordelen van Taklimakan
 
Het netwerk wilt een tool lanceren, waarmee berichten kunnen worden verstuurd, betalingen kunnen worden gedaan en tips kunnen worden opgevraagd over cryptovaluta. Deze tips worden opgegeven door professionals en kunnen als leidraad dienen voor de gewone consument. Die kan om tips vragen, beoordelingen opvragen, etc. Men wilt cryptovaluta naar de gewone mens brengen. Professionals kunnen de tool gebruiken voor het distribueren van handelssignalen en het verstrekken van advies aan abonnementhouders. Daarnaast biedt het platform beleggingsportefeuilles aan welke zijn gemaakt door ervaren managers. Deze managers zijn geselecteerd op basis van aanbevelingen en stembeoordelingen van gebruikers.
 
Wikipedia van Crypto's
 
Naast alle tips die worden verstrekt, biedt de tool een complete database aan, met daarin informatie voor beginnende als gevorderde crypto handelaren. Deze informatie is voor iedereen toegankelijk. 
 
In deze ICO investeren
 
De tokenverkoop is onderverdeeld in een voorverkoop en een algemene verkoop. De startprijs voor de voorverkoop is 30.000 TKLN per 1 ETH. Tijdens de algemene verkoop zul je met 1 ETH 15.000 TKLN kunnen kopen.
 
Zelf doet mij deze ICO denken aan Ethos: bij Ethos willen ze ook de markt van cryptos toegankelijker maken. Ethos wilt een universele wallet maken, met daarin o.a. advies van experts. Verschil met deze ICO is dat Ethos ook andere cryptovaluta kan opnemen in zijn wallet. Ook kun je (bij Ethos) met het geven van advies, geld verdienen - bij een juiste voorspelling.
 
Lees ook over andere ICO's
 

Meer informatie

Taklimakan.jpg

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

23 minuten geleden zei pjong:

Hoe beheer je al die nieuwe tokens?
Gewoon een account aanmaken en dan kopen?

Er komen steeds meer ICO's heb ik het idee . . .

In het geval van deze token worden verdere details voor de Pre-ICO bekendgemaakt. Je kunt ze normaliter inderdaad kopen via de website van de desbtreffende token. 

Er komen inderdaad iedere keer nieuwe ICO's bij, heel veel.......:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.