Jump to content

poker graph april 2015


Rudi

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
Je VPIP, PFR en 3bet% lijken best goed te zijn al zou je er voor kunnen kiezen om nog tighter te spelen en alleen maar voor ABC-poker te gaan met supernutgerichte handen.

Ben sowieso geen PLO speler en zou mezelf ook geen holdem specialist noemen. Maar zeker op Zoom is tight right lijkt me gezien de grote hoeveelheid handen die je speelt in korte tijd?

Link to comment
Share on other sites

Simon bedankt voor je reactie.

In deze sample heb ik wat hersenloos zitten clicken na jaren niet gespeeld te hebben en dan kom je op zo'n graph.

In de afgelopen maand heeft een 500 PLO reg drie weken lang dagelijks microstakes Zoom ge 4-tabled.

Hij wist over een 67K sample de games met 20BB+/100 te verslaan met pak-em-beet 30-20-10 stats.

Thread is in Small stakes PLO afdeling van 2+2 gedocumenteerd en de sessies waren te volgen via Twitch.

Daar staan nog een aantal sessies opgeslagen. (http://www.twitch.tv/shuller_a1t )

Ben benieuwd hoeveel copycats er nou in deze games zitten.

Link to comment
Share on other sites

500PLO met 20bb+100 verslaan is echt bizar goed. Zijn stats kun je alleen helemaal niet toepassen op micro stakes zoom PLO omdat spelers daar totaal anders denken. Op hogere stakes denken spelers echt na over de handen die je representeert en is er veel meer mogelijk. Op micro stakes kijkt iedereen gewoon naar zijn eigen hand en bluffen is dan veel moeilijker dus denk ik dat ABC-poker met nutgerichte handen daar het beste is. Ook is het veel beter om een paar grote potten te winnen ipv heel veel kleintjes en op de hogere stakes is dat minder van belang.

Link to comment
Share on other sites

Heb ook even 25PLO zoom geprobeerd. Heb geprobeerd om met een ultra-agressieve speelwijze (26/20/16 met 5.1 agressiefactor) geprobeerd te winnen. Soms paar foutjes gemaakt en in 2 400bb potten heel ongelukkig geweest. Toch kan ik me nu wel goed voorstellen dat die gast met zijn 30/20/10 speelwijze goede resultaten kan boeken. Ga mijn agressieve speelwijze nog wat finetunen en later nog eens proberen. 20bb/100 halen in een 6max game wil ik ook ;)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...