Jump to content

Onetime groepsspelen met de staatsloterij.


TheGreatOne

Recommended Posts


De OneTime community is gestart met groepsspelen via de staatsloterij 
 

Schrijf je nu in voor het Staatsloterij Groepsspel van OneTime


Je kan nu elke maand automatisch lief een leed met ons delen voor 7,50e en de staatsloterij regelt alles automatisch voor ons.

De groep “OneTime” is al aangemaakt en als je mij een berichtje stuurt met je e-mail adres kan ik je uitnodiging sturen. Ze adverteren met meer spelers = meer loten = meer kans J  We spelen dan elke trekking automatisch mee en missen nooit een trekking. De inleg wordt iedere trekking automatisch van onze rekeningen afgeschreven en opzeggen is altijd mogelijk en kan op elk moment.

We kunnen ook zelf de eindcijfers bepalen en ik weet zelf al een mooie combinatie. Uiteraard mag iedere deelnemer wat influisteren en alles is natuurlijk inzichtelijk en openbaar voor de spelers. Je kan dit allemaal zelf terug vinden op de staatsloterij website waar je een account aan kan maken.

De winst wordt automatisch en eerlijk verdeeld en uiteraard is samen winnen nog leuker dan alleen een feestje bouwen. En mochten we een keer verliezen, kunnen we ons verdriet samen op het forum verwerken. En we kunnen de winst uit laten keren of we gaan voor extra loten voor een volgende trekking.

 

 

 

Ons gewaardeerde OneTime auteur “Jack Pot” heeft een uitgebreid artikel geschreven over de Staatsloterij.

 

 

We krijgen ook nog een gratis staatslot van de Staatsloterij en de eerste trekking waar we los mee gaan is 10 april 2015. Wil je de OneTime boot niet missen kom dan lekker aan boord in de groep poule van OneTime

De eerste 6 team leden zitten er al in.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.