Jump to content

Wedden op Eurovisie Songfestival


CashCow

Recommended Posts

Wat wij al langer wisten (Dat Trijntje zingt als een valse kraai, met dan ook nog eens een heel slechte engelse uitspraak) lijkt nu ook bevestigt te worden door de internationale bookmakers:

Bij Betfair kreeg je vandaag maar liefst 637 euro's terug voor elk ingelgede euro als je het aandurft om Trijntje op 1 te zetten.

Sterker nog: de voorspelling is dat NL niet eens de finale van het Eurovisiesongfestival gaat halen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Persoonlijk vind ik heb best een fijn nummer om naar te luisteren van Trijntje en wil best een gokje wagen om met 1 euro er 637 euro voor terug te krijgen. Dat het een "long shot" is zeker maar als Trijntje haar liedje elk jaar zou zingen tot en met het jaar 2652 dan hoeft ze maar 1 keer te winnen om break even te draaien :-)

Het is natuurlijk geweldig dat je op al deze zaken kan gokken en helemaal met het euro song festival, hier komt de echte waarde en voorspellingen naar boven en is veel beter dan een "poll" van Maurice de Hond.

Als ik een gokje mag doen op het songfestival met bovenstaande quoteringen ga ik voor Rusland met een uitbetaling 1 op 10. Met a million voices en tientallen bevriende buren gaan ze punten binnen halen als een dolle.

Op welk land zouden jullie een gokje wagen en je geld op in zetten tegen welke quoteringen op dit moment van het SongFestival?

Link to comment
Share on other sites

Ik heb me niet zo verdiept in het Eurovisie Songfestival. Ik heb gehoord dat er veel ophef was over de jurk van Trijntje..

Blijkbaar wordt het een andere jurk.

Wat ik van het nummer vind. Het gaat! Zojuist voor het eerst naar geluisterd.

https://youtu.be/eSZwKW3RqT0

Ach, als Trijntje naar de finale gaat krijgen we weer een hype en voordat je het weet worden we winnaar van Eurovisie Songfestival 2015. :))

Link to comment
Share on other sites

Wow ik vond die jurk afschuwelijk. Maar als ik zie waar ze nu mee het podium opgaat (kijk filmpje op de pagina vanaf 27 sec.) dan is de jurk ineens een pareltje..

Manman wat een afschuwelijke kledingkeuze.

telegraaf.nl/prive/24054482/__Broekpak_massaal_afgekraakt__.html

Link to comment
Share on other sites

De quotering van Unibet geeft aan de Trijntje niet de finale gaat halen en deze voorspellingen zijn uitermate accuraat. Uiteraard hoop ik dat onze Trijn naar de finale gaat, ze steek haar hoofd toch maar weer mooi boven het maisveld uit. Ja en die tuinbroek zou ook niet mijn keuze geweest zijn maar goed ik hou weer van andere dingen. Succes Trijntje vanavond!

Link to comment
Share on other sites

Wat een waardeloze start van haar nummer zeg. Wie bedenkt zoiets dat je alleen de bovenkant van haar gezicht ziet? Dat moeten dan professionals zijn. Alleen daardoor wat mij betreft al afgeschreven. Die tuinbroek doet ook niet veel goeds overigens. Haar naam Traintje heeft ze wel mee :)

Link to comment
Share on other sites

Lekker één minuut inzoomen op een voorhoofd, ik kreeg er een vrouwenondrukking gevoel bij en dan plots trekt ze dat rare ding van haar hoofd af.... oké????? Slecht nummer ook, de volgende keer Guillermo & Tropical Danny met Toppertje Breezer Ananas maar insturen? (zie filmpj

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.