Jump to content

Prijsvraag over World Series of Poker, WIN een pokerboek


Nomore

Recommended Posts

Op de website staat een prijsvraag over het nieuwe boek dat 23 juli in de schappen ligt en voor onze forum gebruikers hebben we 3 exemplaren klaar liggen als je de prijsvraag beantwoord en deze via een prive bericht naar me stuurt of door middel van een email aan [email protected] inclusief je forum naam!

Dus alleen te winnen door gebruikers van het forum van OneTime

Succes!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ik heb het boek inmiddels uit! Is er iemand die ik er blij mee kan maken? Degene die hier als eerste reageert mag hem hebben! (Stuur dan gelijk even je adresgegevens in PM)

Ik vond het een matig boek. Het moet een soort beschrijving voorstellen van iemand die als journalist mee mag gaan doen aan een groot pokerevent. Het matige vind ik met name alle uitleg. Voor Pokernoobs is het wellicht nog leesbaar, ben je al verder in het spelletje dan kun je de helft van de bladzijden skippen.

Maar goed, wel bedankt natuurlijk, ik hoop dat ik er iemand anders blij mee kan maken!!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.