Jump to content

Is Stichting Loterijverlies kansrijk?


JackPot

Recommended Posts

De stichting loterijverlies gaat de strijd aan met de staatsloterij en kijkt of men geld terug kan krijgen in verband met verkeerde beloften die de staatsloterij heeft gedaan de afgelopen jaren. Sindsdien heeft de staatsloterij haar leven gebeterd en 6 garanties opgesteld:

Staatsloterij-Vis-Groepsspelen-OneTime-6

-Trekking alleen uit verkochte loten

-Grootste bedrag van inleg in prijzenpot

-Winnaars blijven anoniem

-Belastingvrije prijzen

-Openbare trekkingen

-Doel is niet om winst te maken

De stichting loterijverlies lijkt nu alleen maar verliezers te krijgen aangezien de deelnemers geld moeten betalen om mee te blijven doen. Er zijn reeds 100.000 Nederlanders die een graantje mee willen pikken. Het is gelukkig nog niet zo erg als in Servie ;)

Hoe denken jullie hierover?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Er is in ieder geval iemand die iets doet tegen de staatslotterij !

Besef wel dat ze ons 10 jaar lang hebben bedondert !!

En natuurlijk maakt loterijverlies geen kans want dan zou de staatslotterij failliet gaan !!

Zelfde met Griekenland die niet uit de euro zal gaan omdat dan de euro gaat vallen en dus wij ook !!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Inderdaad on topic blijven want deze topic gaat over Stichting Loterijverlies. Ik hoor sowieso de laatste tijd weinig over de stichting Loterijverlies. Op hun site www.loterijverlies.nl staat ook weinig nieuws. Er staat dat in juni 2013 loterijverlies bewijsbeslag gelegd bij de staatsloterij. Goed dat ze het doen want niet iedereen heeft nog een bankadministratie die terug gaat tot de periode 2000 - 2008. Laatste artikel gaat over Reactie Loterijverlies op het bericht in de Telegraaf d.d. 28 juli 2015. Dit nav artikel Telegraaf: Loterijverlies kent voorlopig alleen verliezers. Erg vermakelijk om beide artikelen te lezen.

Ik vraag me af of er OneTimers zijn die zich aangesloten hebben bij de Stichting Loterijverlies. Ga snel naar de topic Wie heeft zich aangemeld bij de Stichting Loterijverlies?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Stichting Loterijverlies is weer lekker positief in het nieuws, Ze hebben de voorwaarden aangepast! Dit werd verteld in de TV uitzending van radar.

De belangrijkste wijziging is dat de Stichting Loterijverlies de machtiging verder heeft uitgebreid. De Stichting kan nu namens de deelnemers akkoord gaan met een schikkingsvoorstel van de Staatsloterij.

Meer valt te lezen op de site van www.radartv.nl

Op de site tref je een voorbeeldbrief aan om de deelname aan Stichting Loterijverlies te stoppen en je geld terug te eisen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ik krijg bij de Stichting Loterijverlies steeds meer dat iedereen weet dat het een kansloze zaak is maar dat er toch enkele mensen een mooie boterham verdienen bij deze stichting en deze in leven wordt gehouden om deze boterham niet in gevaar te brengen. Dat het verder een 'kansloos' initiatief is lijkt me helaas steeds meer werkelijkheid te worden.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 4 months later...

http://www.telegraaf.nl/e/28340375

 

De Alkmaarse rechtbank heeft donderdag twee nieuwe bestuurders benoemd bij de Stichting Loterijverlies, aangevoerd door Ferdy Roet. Eerder stapte de Britse trustmaatschappij Breton Ltd. op.

 

Ja dit gaat een langzame dood sterven dit hele project. Hoeveel procent zal toch meegedaan hebben met de goedmaker loterij  en ook voor die 40€ gegaan zijn, van de mensen die zich hebben aangemeld bij Stichting Loterij verlies?

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...