Jump to content

WPT-N Valkenburg, 29-09 t/m 4-10 2015


Remco86

Recommended Posts

Van 29 september tot en met 4 oktober 2015 wordt in Holland Casino Valkenburg voor de tweede maal de WPT National georganiseerd. Een vijfdaags pokerfestijn met een €675 + €75 Main Event, een € 1350 + €150 High Roller en € 225 + €25 Big Stack Event. De inschrijving is geopend.

Vorig jaar heb ik mij via Partypoker gekwalificeerd voor het ME. Dat ben ik dit jaar natuurlijk weer van plan. Echter kwam ik er vandaag pas achter dat de qualifiers alweer runnen sinds begin juli t/m 9 augustus. Vanwege een kermis deze week kan ik helaas alleen vandaag en morgen nog een poging wagen. Momenteel speel ik een turbo qualifier voor de qualifier naar het ME. Mocht het mislopen koop ik mij alsnog rechtstreeks in voor de ME qualifier van vanavond 20:15 uur.

Mocht ik 'm, tegen alle verwachtingen in, niet shippen dan zal ik wellicht een topic openen om wat backers te vinden. De WPT-N Valkenburg was mijn eerste echte grote live-toernoei , buiten wat goedkope HC Series om. Ik heb dus een speciaal gevoel bij dit toernooi. De daar gekregen WPT cardprotector bewaar ik dan ook alsof het een goudstaaf is. Daarnaast klinkt het natuurlijk gewoon übervet om eens een Main Event te spelen.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.