Jump to content

Las Vegas hotelbingo


CashCow

Recommended Posts

Kleine tip, van mij aan jou, helemaal gratis, doe ermee wat je wil:

Neem een creditcard mee, maakt niks uit of er daadwerkelijk credit op staat. Maar je hebt hem nodig bij het inchecken in je hotel, anders betaal je namelijk een gruwelijke borg op je kamer die kan oplopen tot wel $350 de neus. Die borg is nodig om TV te kunnen kijken of de minibar te kunnen plunderen.

Link to comment
Share on other sites

Op mijn bucketlist stond, alle hotel op de strip minimaal 1 keer in slapen :-) Dit keer is het de beurt aan hotel/casino Riviera (als een afscheid) aangezien dit momument in september naar de grond gaat.

Daarna de Stratosphere en Circus Circus en dan heb ik ze allemaal gehad. Echter de boefjes bouwen gewoon hotels bij dus moet daarna naar de Vdara en Co. Off strip heb ik 2 keer geslapen in een fout motel. Nog nooit in Downtown zelf geslapen en staat nog op de lijst.

Link to comment
Share on other sites

Eerste en tot nu toe enige keer was in het Aria. Ervaring die ik nooit meer zal vergeten. Vanaf bed met een soort iPad de 'sfeer' van de verlichting aanpassen, gordijnen openen etc. Alleen de eerste keer binnenkomen op de kamer was al super. Deur open, muziek en verlichting die opbloeit plus de gordijnen die langzaam open gingen. Hadden view op city center en deeltje van de Strip. Droom er nog van...

Link to comment
Share on other sites

Tot er een paar dronken gasten aan tafel komen zitten, die geen idee hebben wat ze aan het doen zijn. Dan kun je lekker potjes binnen schrapen, met een paar vette beats af en toe natuurlijk.

Of een NL speler die op zijn tafel moet wachten, die probeert je uit de hand te betten met niks in de handen ;))

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...