Jump to content

Doe mee met onze prijsvraag en win gratis 1% in de Unibet Open van Bon Sjans! - Prijsvraag 4


Bon Sjans

Recommended Posts

LWF4Ld8.jpg

Hallo allemaal,

OneTime zou OneTime niet zijn als er niet regelmatig wat leuks wordt teruggegeven aan deze prachtige community

Ik zit van 17 t/m 21 september in Cannes om daar het Main Event van de Unibet Open te gaan spelen. Inmiddels is deze pokertoernooiserie uitgegroeid tot een evenement waar 4 keer per jaar honderden pokerspelers bij elkaar komen in een leuke stad om een mooi geldbedrag te winnen. Vorig jaar was de eerste prijs maar liefst €88.000,-.

Wij geven in totaal 5x 1% weg aan een forumlid die het juiste antwoord geeft op onze vijf prijsvragen. Elke week komt er weer een nieuw prijsvraag.

Vandaag prijsvraag 4:

Deze keer geen prijsvraag om kans te maken op 1%, maar je hebt 'puur geluk' nodig! Je hoeft alleen maar een reactie te schrijven in dit topic om mee te doen.

Ik zal alle namen op papiertjes zetten en in een glazen vaas stoppen en degene die ik er uit vis krijgt gewoon 1%! Uiteraard wordt de Tombola-actie gefilmd :D

*Inzendingen kunnen t/m zaterdag 5 september augustus 23.59 ingeleverd worden dus wees er snel bij.

A.s. zondag maak ik de winnaar bekend :)

Bonsjans!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.