Jump to content

OneTime Match of the Day


Brunsie

Recommended Posts

Het EK is nog maar net achter de rug, maar op de diverse Europese velden wordt alweer gevoetbald. Sommige profclubs oefenen nog gezellig tegen goedwillende amateurs, maar voor andere ploegen is het al behoorlijk serieus met de voorronde van Champions League op het programma. Dat maakt dit het ideale moment om iets nieuws te lanceren: OneTime Match of the Day. Hier gaan we elke dag dat er een interessante voetbalwedstrijd van enig belang op het programma staat een voorbeschouwing met tips publiceren. In tegenstelling tot de Toto-tips elders op dit forum gaan we in deze voorbeschouwing met statistieken en vorm onderbouwen welke weddenschappen wij tippen. De eerste wedstrijd die we op deze manier gaan benaderen is PSV - Galatasaray van aanstaande woensdag. We gaan ons best doen om elke dag de voorbeschouwingen voor 11.00u online te plaatsen. 

 • Like 7
Link to comment
Share on other sites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2. De wedstrijd van vandaag is: PSV - Galatasaray

Het EK ligt eigenlijk nog maar net achter ons of de voorrondes van de Europese clubtoernooien zijn alweer in volle gang. Ook voor de meeste Nederlandse clubs is het al vroeg bal. PSV bijt vanavond het spits af tegen in de tweede voorronde van de Champions League. De tegenstander is er eentje die voornamelijk op papier schrik aanjaagt: Galatasaray.

PSV
PSV is enkele weken geleden aan de voorbereiding van het tweede seizoen onder leiding van de Duitse trainer Roger Schmidt. Schmidt staat bekend vanwege het feit dat zijn elftallen voetballen op basis van gegenpressing. Dat wil zeggen dat de ploeg direct druk op de bal moet geven op het moment dat er balverlies geleden wordt. 

Vorig seizoen liet PSV bij tijd en wijle zien dat de eerste contouren van dit systeem in het elftal geslepen werden. PSV speelde briljante helften, maar stortte even zo vaak in het vervolg van de wedstrijd volledig in waardoor er te weinig punten gehaald werden. PSV was vorig jaar dan ook nooit een echte bedreiging voor Ajax. Dat is de grootste reden waarom het Europese seizoen vandaag zo vroeg begint. 

Dit jaar moet het anders. Een van de eerste aanpassingen daarop is een verandering van systeem. Waar Schmidt vorig jaar vasthield aan een systeem van 4-2-2-2, is de Duitse coach voor nu geswitcht naar een 4-2-3-1 systeem. Een belangrijke aanpassing daarin is dat er controlerend op het middenveld een balafpakker (Sangare) wordt gekoppeld aan een voetballer (Van Ginkel) in plaats van twee controlerende balafpakkers.

Dat sorteert in de oefencampagne al meer in het spel dat Schmidt voor ogen heeft. Een hoog intensief spelend PSV grijpt de tegenstander al langer bij de strot dan dat het dat vorig seizoen kon. Het elftal creëert veel kansen, maar heeft het vizier echter nog niet altijd op scherp staan. In de oefencampagne werd er tegen VfL Osnabrück en PAOK Saloniki één keer gescoord uit veertig(!) schoten. Niet al die schoten waren op doel, maar de precisie waarmee de PSV-spelers het vijandelijke doel onder vuur nemen zal vanavond omhoog moeten. Doelpunten in de Champions League zijn duur, zeker tegen een ervaren ploeg als Galatasaray. 

Pluspunt: Veel voetballend vermogen en intensiteit en veel verdedigende stabiliteit door de komst van André Ramalho
Minpunt: Veel kansen nodig om een doelpunt te maken

Galatasaray
Waar PSV een voorbereiding kent waar weinig wolken aan de hemel te bekennen zijn, is dat bij Galatasaray allerminst het geval. Eerst was er gedoe rondom het al dan niet aanblijven van trainer Fatih Terim, die al voor de vierde keer de scepter zwaait in Istanboel. Toen eenmaal duidelijk was dat de trainer zou blijven, werd er gestart met de voorbereiding. Deze verliep ook niet vlekkeloos. Een oefenwedstrijd tegen Olympiakos Piraeus werd op het laatste moment afgelast nadat de selectie en staf van Galatasaray zich onheus behandeld voelde door de Griekse autoriteiten. Daarop keerde de selectie terug naar Turkije alwaar een aantal spelers positief werd getest op het coronavirus. 

Al met al geen vlekkeloze voorbereiding voor de club die de Turkse titel het afgelopen seizoen op doelsaldo aan Besiktas moest laten. Toch staat er vanavond een gelouterd en ervaren elftal aan de aftrap in Eindhoven. Het doel wordt verdedigd door de Uruguayaanse keeper Fernando Muslera, die in de halve finale van het WK 2010 geen antwoord had op de kanonskogel van Giovanni van Bronckhorst, om even te duiden dat de keeper al een respectabele voetballeeftijd bereikt heeft. Dat geldt ook voor de speler aan de andere kant van het elftal. Radamel Falcao heeft een reputatie om bang van te worden, maar op 35-jarige leeftijd wordt de voormalige spits van Atlético Madrid,  AS Monaco en Manchester United vaker geplaagd door blessures dan dat hij een plaag is voor de verdedigers van de tegenstander van Galatasaray. 

Het is een vraagteken hoe sterk Galatasaray op dit moment is. International Ryan Babel is nog altijd een belangrijke speler voor coach Terim en de Amsterdammer wordt dan ook zeker aan de aftrap verwacht. 

Pluspunt: Veel ervaring in het elftal
Minpunt: Weinig ritme

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
PSV spits Eran Zahavi is erg doelgericht. Datzelfde geldt voor buitenspeler Noni Madueke. Van beide spelers worden schoten op doel verwacht. Zet hier op in tegen odds van 2.20

PSV zal vanavond uit de startblokken willen knallen om vroeg een verschil te maken. Met dik 23.000 supporters op de tribune die de ploeg aanmoedigen wil PSV domineren en Galatasaray direct vast zetten. Zet daarom in op een voorsprong van PSV binnen 1-10 minuten tegen odds van 5.50

PSV is favoriet om de wedstrijd te winnen. De Eindhovenaren hebben echter veel kansen nodig om een doelpunt te maken. Zet daarom in op PSV schiet 7x of meer op doel voor 2.70.

De laatste vier goals in Europees verband werden voor PSV gescoord door Eran Zahavi die vorig seizoen in twee Europese wedstrijden de openingstreffer maakte. Zet daarom in op Zahavi bij speler scoort eerste goal en wint tegen odds van 5.50.

Dont’s
Uitdoelpunten tellen vanaf dit seizoen niet meer dubbel dus een tegendoelpunt doet veel minder pijn dan dat het eerst deed. Verwacht daarom niet dat PSV gas terug neemt als het op voorsprong is gekomen. Zet daarom niet in op under bij aantal doelpunten over/under 1.5.

Doelpunten in de Champions League zijn duur. PSV is dan wel de favoriet, maar Galatasaray is een ervaren ploeg die prima in staat is om schade te beperken. Zet daarom niet in met handicaps groter dan 1.5.

PSV - Galatasaray wordt vanavond gespeeld in het Philips Stadion in Eindhoven. De aftrap van de wedstrijd is om 21.00u. De wedstrijd wordt live uitgezonden op RTL7.

 • Like 3
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Specifiek voor deze wedstrijd en die van de Oranje Leeuwinnen heb ik bij TOTO.nl de volgende promo in mijn account staan:

 

 

Quote

 

Pak jij deze 5 euro Free Bet?

Geldig tot: 21 Juli 2021, 21:00

Beschrijving

Zet in en krijg een Free Bet!
Voorwaarden

 • Activeer de promotie
 • Zet minimaal € 5 in op Zambia - Nederland (mag in meerdere weddenschappen)
 • Zet minimaal € 5 in op PSV - Galatasaray (mag in meerdere weddenschappen)
 • Let op dat je Zambia - Nederland en PSV - Galatasaray in aparte weddenschappen speelt, en niet met elkaar combineert
 • Zijn de wedstrijden afgelopen? Er staat een Free Bet van € 5 voor je klaar in het spelformulier
 • De Free Bet is geldig t/m 27 juli
 • Maak je gebruik van cashout dan vervalt het recht op een Free Bet
 • 1 Free Bet per account

 

 • De  waarde van deze promo, uitgaande van 5% verlies per weddenschap, is EUR 4,25.
  Voor de freebet zul je waarschijnlijk wel een weddenschap met hoge odds moeten pakken. 

 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

PSV zal vanavond uit de startblokken willen knallen om vroeg een verschil te maken. Met dik 23.000 supporters op de tribune die de ploeg aanmoedigen wil PSV domineren en Galatasaray direct vast zetten. Zet daarom in op een voorsprong van PSV binnen 1-10 minuten tegen odds van 5.50

 

Quote

De laatste vier goals in Europees verband werden voor PSV gescoord door Eran Zahavi die vorig seizoen in twee Europese wedstrijden de openingstreffer maakte. Zet daarom in op Zahavi bij speler scoort eerste goal en wint tegen odds van 5.50.

Gaat lekker Nostradamus

Edited by Rudi
tweede bet nog niet helemaal binnen (see edit history)
 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Drita - Feyenoord

Ook voor Feyenoord gaat het vroeg in het seizoen al om het echie. De winst in de play-offs om Europees voetbal betekende een afscheid met een klein prijsje voor de vertrekkende trainer Dick Advocaat, maar betekent ook dat de nieuwe trainer Arne Slot al in de derde week van juli zijn elftal klaar moet stomen voor voorronde wedstrijden om de UEFA Conference League te halen. Een toernooi waar je gezien het potentiële deelnemersveld niet heel erg warm voor loopt. In de tweede voorronde zijn de Rotterdammers gekoppeld aan de Kosovaarse FC Drita. 

FC Drita
FC Drita is een tegenstander waar Feyenoord ondanks de verwachtingen van de bookmakers niet zo maar even van gaat winnen. Het is zo’n typische tegenstander die op papier op basis van naamsbekendheid een gemakkelijke horde naar de volgende ronde zou moeten zijn, maar dat in de praktijk vaak niet is. PSV ging niet zo lang geleden af tegen NK Osijek. Zo’n scenario moet Feyenoord zien te vermijden. Maar is dat realistisch?

FC Drita werd in de clubhistorie drie keer kampioen van Kosovo. In het seizoen 2019/2020 werd de club voor de voorlopig laatste keer kampioen. Het afgelopen seizoen moest de club zich tevreden stellen met de tweede plaats, goed voor een plaats in de voorronden van de nieuwe UEFA Europa Conference League. Daarin speelde FC Drita al twee wedstrijden. In de eerste voorronde werd FK Decic uit Montenegro verslagen. 

FC Drita speelt aanvallend voetbal in hoog tempo waarbij het elftal de tegenstander vast tegen het eigen doel wil zetten. Of ze zo ook gaan spelen tegen Feyenoord valt te bezien omdat Feyenoord op papier natuurlijk de favoriet is. 

Pluspunt: Met spits Marko Simonovski beschikt FC Drita over een echte goalgetter.
Minpunt: Europees onervaren

Feyenoord
Hoe goed is Feyenoord momenteel? Dat is de vraag die boven deze wedstrijd hangt. In de voorbereiding speelden de Rotterdammers tegen tegenstanders van naam, maar uitslagen zeggen in de eerste wedstrijden van het seizoen nog niet zo veel. Duidelijk is dat Feyenoord er ten opzichte van vorig jaar zeker niet sterker op geworden is. Het vertrek van aanvoerder Steven Berghuis heeft een flink gat in de kwaliteit van het elftal geslagen. Ook het vertrek van spits Nicolai Jörgensen moet niet worden onderschat. Van de nieuwe aanvoerder Leroy Fer is het nog maar de vraag hoe lang hij nog in Rotterdam speelt. 

Daartegenover staan de komst van Guus Til en Alireza Jahanbakhsh. De Iraniër ontbreekt vanavond in de selectie van de nieuwe Feyenoord-trainer Arne Slot. Til komt terug naar Nederland na een mislukt avontuur bij Spartak Moskou en SC Freiburg. Het houdt al met al niet over. 

Pluspunt: Weinig mutaties in basiselftal
Minpunt: Nauwelijks scorend vermogen 

De bookmakers tippen Feyenoord voor een eenvoudige overwinning. Je krijgt bij de TOTO in een 1X2 weddenschap 1.33 terug op Feyenoord terwijl een bet op FC Drita 7.90 keer je inzet oplevert. Deze wedstrijd ademt echter uit dat het allesbehalve een gemakkelijke avond voor Feyenoord gaat worden. Het is zo’n typisch affiche waarbij de Nederlandse topclub zich vergaloppeert tegen een club waar we voor de loting nauwelijks het bestaan van kenden. Ik hoop overigens dat Feyenoord volgende week in staat is om de opgelopen schade te herstellen.

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
FC Drita kan een kwalitatief minder sterk Feyenoord pakken met vechtlust en teamgeest. Met een bet op een zege voor FC Drita maak je dik rendement (7.90). Wil je het iets conservatiever aanpakken dan kun je kiezen voor een dubbele kans FC Drita of gelijkspel voor 2.75.

FC Drita scoorde in haar vier laatste wedstrijden telkens als eerste. Zet daarom bij de weddenschap 1ste goal 1ste helft in op FC Drita tegen odds van 4.30.

Wanneer je bij een correct score combinatie kiest voor een 1-0, 2-0 of 3-0 zege voor FC Drita levert je dat factor 13.75 op. Wanneer je denkt dat Feyenoord hoe dan ook een doelpunt gaat maken kun je ook kiezen voor de correcte score combinatie 2-1, 3-1, 4-1 tegen odds van 17.75

Dont’s
Met het vertrek van Berghuis en Jorgensen is er een boel scorend vermogen uit Rotterdam vertrokken. Spits van dienst Robert Bozenik loopt inmiddels bijna anderhalf jaar rond in De Kuip en scoorde pas twee keer. Voor doelpunten gaan de ogen daarom eerder naar buitenspeler Bryan Linssen. Ook de Limburger heeft wat betreft het maken van doelpunten zijn draai nog niet echt gevonden. Waar hij bij zijn vorige club Vitesse jaarlijks meer dan tien doelpunten maakte, stokte de teller vorig seizoen op acht. Wij raden je dan ook aan om de weddenschappen op Feyenoord-spelers die twee of drie doelpunten maken links te laten liggen. 

FC Drita - Feyenoord  wordt vanavond gespeeld in het Fadil Vokkri Stadium in Pristina, de hoofdstad van Kosovo. De aftrap van de wedstrijd is om 21.00u. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN.

Edited by Brunsie (see edit history)
 • Like 2
 • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Standard Luik - Racing Genk

Vanavond wordt de Jupiler Pro League, de hoogste voetbalcompetitie van België afgetrapt door Standard Luik en Racing Genk. Dat is meteen een pittige wedstrijd om mee te beginnen want beide Belgische ploegen hebben een hartgrondige hekel aan elkaar. Dat begint al met het geografische aspect. Beide steden liggen slechts vijftig kilometer bij elkaar vandaan en beiden hebben een historie in de mijnen. De onderlinge verhoudingen werden in 2006 extra op scherp gezet toen Standard Genk-sterspeler Steven Defour verleidde met een riante aanbieding. 

Standard Luik
Het Standard dat in Defour overhaalde Genk te verlaten, of verraden zoals de supporters het opgepakt hebben, is allang het Standard van tegenwoordig niet meer. Toentertijd was Standard een topclub die het Club Brugge en Anderlecht jaarlijk bijzonder lastig kon maken in de strijd om de Belgische titel. Het tegenwoordige Standard is een club die plaatsing voor de play-offs om het kampioenschap plaatst al als succes beschouwd. 

Opvallend genoeg zette de negatieve spiraal zich in onder de teruggekeerde oud-doelman Michel Preud’homme. Preud’homme is een man met vele petten op in Luik. Naast trainer was hij tussen 2018 en 2020 sportief directeur en vice-voorzitter. Die laatste twee functies vervuld de ex-trainer van FC Twente nog altijd. 

De selectie van het huidige Standard herbergt naast de nodige Belgen, enkele Fransen en een verdwaalde Luxemburger vier spelers uit Congo. Meest in het oog springend is echter de blonde Braziliaanse spits Klauss. Deze goalgetter staat onder contract bij de Duitse Bundesliga club 1899 Hoffenheim, maar is al toe aan zijn derde verhuurperiode. Eerder werd hij uitgeleend aan het Finse HJK Helsinki en de Oostenrijkse LASK Linz. Dit seizoen mag Klauss zich gaan bewijzen in de Jupiler Pro League. Het huren van Klauss zegt veel over de huidige financiële situatie bij Standard. De betere spelers moeten worden verkocht vanwege financiële tekorten en daarvoor in de plaats komen huurlingen en jeugdspelers terug. 

Pluspunt: Jeugdspelers krijgen een kans
Minpunt: Bloedrode financiën 

KRC Genk
Hoe anders waait de wind vijftig kilometer verderop. Trainer John van den Brom kwam vorig seizoen met zijn Genk dichterbij de landstitel dan hij zelf gedacht zou hebben. Genk kleurde de play-offs, won de beker en wil dat succes dit seizoen een vervolg geven. Daar doet de nederlaag in de wedstrijd om de Supercup tegen landskampioen Club Brugge niets aan af. 

In Genk beleefde men een rustige transferzomer waarbij alleen Jere Uronen als sterkhouder de club verliet. Daartegenover stond onder andere de komst van Carel Eiting van Ajax en Mike Trésor van Willem II. 

Genk is sterker geworden ten opzichte van het vorige seizoen en de verwachting is dat het elftal van Van den Brom een serieuze uitdager voor Club Brugge in de strijd om de landstitel gaat worden.   

Pluspunt: Continuïteit in selectie
Minpunt: Smalle basis

Standard Luik - Racing Genk is een heruitgave van de Belgische bekerfinale van vorig seizoen. Het is een beladen wedstrijd waarbij het publiek op de tribunes in Luik zeker van zich zal laten horen. Toch is Genk de favoriet om de wedstrijd te winnen. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Een straight forward 1X2 weddenschap is zelden de meest interessante, maar de odds voor een overwinning van Genk zijn zo slecht nog niet. Voorspel een 2 tegen 2.35x je inzet.

Beide teams hebben een spits die een doelpunt kunnen maken. Bij Standard is dat de Braziliaan Klauss, bij Genk is dat Paul Onuachu. Een inzet op een doelpunt van Klaus levert je 2.65x je inzet op, een inzet op Onuachu 2.19x. Wanneer je deze opties selecteert in een bet-builder en combineert met een zege voor Genk dan levert dat je odds van 10.00 op. 

Dont’s
De Matchspecials waarbij Standard na 10, 20 of 30 minuten op voorsprong staat zijn qua odds heel interessant, maar je neemt een risico als je inzet op een vroege voorsprong voor Standard. Statistisch gezien maakte de Luikse club vorig seizoen de meeste doelpunten in de tweede helft. 

Standard Luik - KRC Genk wordt vanavond gespeeld in het Stadion Sclessin in Luik. De aftrap van de wedstrijd is om 20.45u. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Telenet/Proximus (België)

 • Like 1
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor de tip.

Tip van Rudi: een thuiswedstrijd van Standard Luik bezoeken, en dan tevoren in de buurt rondom het stadion rondlopen en bier drinken dat aangeboden wordt vanuit garageboxen, tuinen en dergelijke. Slechte buurt (en stad) wel feest. Leuk om eens gedaan te hebben.

Op Will Hill kreeg ik iets betere odds en belangrijker, een gratis 100% match bet up to 20 en een gratis EUR 1 bet.

Vandaar:
image.png.0cdb4d53e1f2d4254bc4366849cf9c38.png 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 uur geleden zei Rudi:

Bedankt voor de tip.

Tip van Rudi: een thuiswedstrijd van Standard Luik bezoeken, en dan tevoren in de buurt rondom het stadion rondlopen en bier drinken dat aangeboden wordt vanuit garageboxen, tuinen en dergelijke. Slechte buurt (en stad) wel feest. Leuk om eens gedaan te hebben.

Op Will Hill kreeg ik iets betere odds en belangrijker, een gratis 100% match bet up to 20 en een gratis EUR 1 bet.

Vandaar:
image.png.0cdb4d53e1f2d4254bc4366849cf9c38.png 

Ik krijg daar direct een leuk idee bij. OneTime Groundhopping. 
Zoals we casinotoers organiseren, kunnen we met een aantal sports betters natuurlijk ook eens gaan groundhoppen.

 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Nederland - Brazilië

Vanmiddag spelen de Oranje Leeuwinnen de tweede wedstrijd op de Olympische Spelen. Na Zambia, waarvan met een opvallende uitslag van 10-3 gewonnen werd, is vandaag Brazilië de tegenstander. Brazilië is een beter elftal dan Zambia en de Leeuwinnen zullen dan ook echt aan de bak moeten om hun medaille aspiraties kracht bij te zetten.

Nederland
Het Nederlandse vrouwenvoetbalteam is op een missie. Een medaille missie. Na het Europese goud in 2017 en het zilver van het wereldkampioenschap moet er deze zomer een Olympische medaille aan de prijzenkast worden toegevoegd. Het is de enige Olympische kans voor de meeste van deze bijzondere en talentvolle generatie voetbalsters.
De kracht van Oranje ligt overduidelijk voorin. De voorhoede Lieke Mertens - Vivianne Miedema - Shanice van der Sanden met nummer 10 Daniëlle van de Donk daar vlak achter behoort tot de beste van de wereld. Zelfs het gemis van aanvoerster Sherida Spitse is met het inbrengen van Jill Roord gemakkelijk op te vangen.
Achterin ligt dat anders en waar was de eerste wedstrijd op de Spelen tegen Zambia een pijnlijk voorbeeld van. Als Zambia al drie doelpunten kan maken tegen Nederland, dan kun je nagaan wat toplanden als Amerika, China en, jawel, Brazilië voor een schade aan kunnen richten. Keepster Sari van Veenendaal en de voor haar opgestelde Van Dongen, Nouwen, Van de Gragt en Jansen moeten snel orde op zaken stellen.

Pluspunt: Vivianne Miedema scoort altijd
Minpunt: De achterhoede maakt nog geen sterke indruk

Brazilië
Het Braziliaanse vrouwenvoetbalelftal staat al jaren synoniem voor spits Marta. Deze levende legende scoorde afgelopen woensdag tijdens de openingsronde van de Olympische Spelen, haar vijfde, haar 110de doelpunt voor haar land. Dat is een aantal waar zelfs Vivianne Miedema alleen nog maar van kan dromen. 

De rest van het elftal is, vooral voor vrouwenvoetbal begrepen, redelijk degelijk. Het elftal herbergt meer creativiteit en aanvallend vermogen dan je zou verwachten, maar de schijnwerpers staan immer gericht op Marta en aanvalspartner Christiane. Brazilië won al twee keer Olympisch Zilver, maar werd tijdens de laatste Spelen al in de kwartfinale uitgeschakeld. De selecao futebol feminina neemt deze keer met niets minder dan een medaille genoegen.

Pluspunt: Spits Marta mag dan 35 jaar oud zijn, ze schiet nog altijd met scherp
Minpunt: De selectie is redelijk op leeftijd. Middenveldster Formiga is reeds 43 jaar. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Met Marta en Vivianne Miedema staan er twee spitsen op het veld die gemakkelijk scoren. Bij vrouwenvoetbal wordt over het algemeen vaker gescoord dan bij het mannenvoetbal. Zet daarom in op 4-5 doelpunten bij de weddenschap aantal goals tegen odds van 2.85.

Omdat we verwachten dat het een doelpuntrijke wedstrijd wordt, kijken we ook naar de under/over weddenschappen. Voor over 3.5 kun je inzetten tegen odds van 2.27. Over 4.5 is zelfs 3.80 keer je inleg waard. Afhankelijk van het risico dat je wilt nemen kun je op één van deze twee opties inzetten. 

Dont’s
De odds tussen beide teams voor een 1X2 weddenschap zijn zeker niet slecht, maar liggen dicht bij elkaar. De bookmakers zijn er dus ook niet zeker van welk team gaat winnen. Blijf daarom weg van een outright bet op het resultaat. 

Nederland - Brazilië wordt vanmiddag (13.45u Nederlandse tijd) gespeeld in het Olympisch voetbalstadion in Japan. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Nederland 1 bij de NOS.

 

Link to comment
Share on other sites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Kopenhagen - Silkeborg IF

De Deense Superligaen was één van de eerste Europese competities die aan het seizoen 2021/22 is begonnen. De Denen zijn aan de tweede speelronde toe en onze wedstrijd van vandaag is FC Kopenhagen tegen Silkeborg IF.

FC Kopenhagen
Het zijn drukke tijden voor FC Kopenhagen. Nadat de competitie-ouverture vorig weekend tegen AaB eindigde in een ietwat teleurstellend gelijkspel, won het afgelopen donderdag overtuigend met 4-1 van Torpedo Belaz Zhodino in de voorronde van UEFA Conference League. Bij FC Kopenhagen, dat op commercieel gebied jarenlang hoofdsponsor Carlsberg deze zomer inruilde voor bookmaker Unibet, staan een flink aantal spelers onder contract die we in Nederland wel kennen. Ex-Ajacieden Nicolai Boilesen en Viktor Fischer spelen voor de Deense recordkampioen, alsook ex-PSV’er Mathias Zanka Jorgensen. Sinds deze zomer staat er ook een Nederlander onder contract in Stadion Parken. Kevin Diks, ex-speler van Vitesse, speelt er als rechtsback. 

FC Kopenhagen is samen met FC Midtjylland momenteel de Deense top. Waar Midtjylland een hele wetenschappelijke benadering van voetbal kiest, kiest men in Kopenhagen voor voetbal volgens het Engelse model. Dat wil zeggen dat er serieuze salarissen aan topspelers geboden worden en dat de sterkte van het team grotendeels bepaald wordt door inkomende en uitgaande transfers. Kopenhagen heeft iets weg van een handelshuis. Veel Deense EK-gangers hebben ooit in hun carrière voor FC Kopenhagen gespeeld. 

Het huidige FC Kopenhagen is een mix van ervaring en talent. De club is het aan zijn stand verplicht om beter te presteren dan afgelopen seizoen toen het slechts derde werd in de Deense competitie.

Pluspunt: Veel ervaring in de selectie
Minpunt: Weinig oog voor innovatie

Silkeborg IF
Silkeborg IF is een herintreder op het hoogste niveau van het Deense voetbal waar momenteel met doelman Stan van Bladeren (ex-Ajax) en verdediger Milan Massop (ex-FC Eindhoven, ex-Excelsior) tweede Nederlandse voetballers hun buitenlandse avontuur beleven. De club promoveerde afgelopen seizoen via play-offs naar de Superligaen. Belangrijkste missie van het team is om niet direct weer te degraderen. Om die doelstelling te bewerkstelligen heeft de club de 30-jarige ex-international Nicklas Helenius aangetrokken. Deze spits brak enkele jaren geleden door bij AaB en verdiende een transfer naar Aston Villa. Dat avontuur verliep anders dan gepland en via verhuurperiodes aan AaB en het Duitse Paderborn streek Helenius begin dit jaar neer bij Silkeborg.

Pluspunt: Goede verdedigende organisatie
Minpunt: (Te) weinig scorend vermogen

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
FC Kopenhagen-spits Kamil Wilczek is goed aan het seizoen begonnen. De Poolse aanvaller scoorde in beide officiële wedstrijden dit seizoen en staat inmiddels op drie doelpunten. Omdat deze wedstrijd bij de TOTO geen players specials kent, kun je niet inzetten op een doelpunt van Wilczek  in een single bet. Je kunt wel op een doelpunt van Wilczek wedden als de betbuilder-optie van TOTO gebruikt. Wanneer je wedt via Betbuilder op resultaat (FC Kopenhagen), doelpuntenmaker (Wilczek) en over 1.5 doelpunten, wed je tegen odds van 2.30.

FC Kopenhagen scoorde de laatste zes officiële wedstrijden die het speelde altijd altijd minimaal twee doelpunten. Zet daarom in op over 1.5 doelpunten tegen odds van 1.18.

FC Kopenhagen scoorde in de laatste zes thuiswedstrijden die het speelde telkens in de eerste helft. Zet daarom bij de wedoptie 1e helft FC Kopenhagen aantal goals under/over 0.5 in op over tegen odds van 1.57.

Dont’s
Silkeborg scoorde in de drie laatste wedstrijden die het tegen FC Kopenhagen speelde het eerste doelpunt van de wedstrijd. FC Kopenhagen kreeg ook in de eerste speelronde van dit seizoen eerst een doelpunt tegen voordat het zelf scoorde. Wed daarom niet op FC Kopenhagen als maker van het eerste doelpunt. 

FC Kopenhagen - Silkeborg IF  wordt vanmiddag om 16.00u gespeeld in Stadion Parken in Kopenhagen. De wedstrijd is het beste te volgen via de app SofaScore.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Örebro SK - AIK Stockholm

De Zweedse Allsvenskan wordt per kalenderjaar gespeeld omdat de winters in Zweden doorgaans te koud zijn om te voetballen. De 2021-editie van de hoogste voetbalcompetitie heeft weliswaar vanwege het EK enige tijd stilgelegen, maar is inmiddels al aan de twaalfde speelronde toe. 

Örebro SK
Na elf speelronden is Örebro SK de hekkensluiter. De ploeg uit Midden-Zweden, ongeveer halverwege Stockholm en Göteborg, verloor de laatste zeven wedstrijden die het speelde en scoorde daarin slechts twee keer. Vijf van die wedstrijden waren competitiewedstrijden. Zeggen dat het seizoen niet heel denderend begonnen is, is een understatement. De belangrijkste reden voor de matige prestaties is een gebrek aan kwaliteit in de selectie. De verschillen onderin de Zweedse competitie zijn klein. Örebro is nog niet kansloos voor handhaving, maar het moet snel beter.

Pluspunt: Het kan alleen maar beter gaan
Minpunt: Weinig kwaliteit om negatieve reeks om te draaien.

AIK Stockholm
AIK Stockholm vinden we aan de andere kant van de ranglijst terug. Winst tegen Örebro zou AIK in de top-3 doen belanden. Een echte titelfavoriet is AIK niet en dat is ook niet zo gek als je in ogenschouw neemt dat de club vorig jaar een slecht seizoen had omdat het veel nieuwe spelers in moest passen. Die spelers hebben inmiddels hun draai redelijk gevonden waardoor er dit seizoen meer verwacht mag worden van AIK. 

Pluspunt: Veel stabielere selectie dan vorig jaar
Minpunt: Laat het op cruciale momenten nog wel eens liggen

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Örebro SK heeft haar laatste vijf competitiewedstrijden verloren. Het ligt niet in de lijn der verwachting dat daar tegen AIK verandering in gaat komen. Een inzet op een zege van AIK tegen odds van 1.59 is interessant.

Örebro SK heeft vijf van de laatste zes eerste helften die het speelde verloren. Een inzet op AIK in de bet Resultaat Eerste helft tegen odds van 2.16 is interessant. 

In vijf van de laatste zes wedstrijden dat Örebro en AIK tegen elkaar speelden werd er minder dan 2.5x gescoord. Een inzet op under 2.5 goals is historisch gezien dus interessant. De odds hierop zijn 1.85. Interessant hier is echter de weddenschap Resultaat en under/over 2.5. Eén van de opties in deze weddenschap is AIK en under tegen odds van 3.50. Hiermee combineer je dus een resultaat weddenschap en een under/over weddenschap ineen tegen hogere odds. Interessant! 

Dont’s
Örebro SK verloor twee van de laatste drie tweede helften die het speelde, maar ook AIK is niet goed in de tweede helft. Zij verloren zelfs drie keer op rij de tweede helft. Een weddenschap op een resultaat in de tweede helft is dus statistisch onzeker. Niet doen.

Örebro SK - AIK Stockholm  wordt vanavond om 19.00u gespeeld in de Berhn Arena in Örebro. De wedstrijd is het beste te volgen via de app SofaScore.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: Nederland - China

De Oranje-leeuwinnen zijn goed begonnen aan de Olympische Spelen. Na de 10-3 overwinning op Zambia werd er tegen Brazilië met 3-3 gelijkgespeeld. De kwartfinale is al bereikt en Nederland heeft de beste papieren om groepswinnaar te worden. Dit is meteen een dilemma. Wint Oranje daadwerkelijk Groep F dan wordt de kwartfinale gespeeld tegen de nummer 2 van Groep G. Dit is heel verrassend topfavoriet Amerika geworden. De regerend wereldkampioen moest in de poule haar meerdere erkennen in Zweden. 

Nederland
Bondscoach Sarina Wiegman heeft al aangegeven dat haar elftal niet expres gaat verliezen om de Verenigde Staten te ontlopen. Wiegman redeneert dat er een reden voor is dat Amerika nog niet optimaal presteert en dat ze met haar Leeuwinnen de Amerikanen beter nu tegen kan komen dan later in het toernooi. Dat is een zienswijze die te billijken is, maar het brengt ook een risico met zich mee. Het kan zomaar einde Olympische Droom zijn als de VS tegen Nederland wel haar niveau haalt. Nederland neemt geen risico’s met licht geblesseerde spelers. Vivianne Miedema, topscorer van Oranje, speelt daarom niet tegen China. 

Pluspunt: De wil om te winnen
Minpunt: Vivianne Miedema zit uit voorzorg vanwege een lichte blessure op de bank

China
China is wat minder florissant aan de Spelen begonnen. De eerste wedstrijd werd met 0-4 verloren van Brazilië. Een nederlaag tegen de Braziliaanse dames is geen schande, maar de manier waarop zal de Chinezen niet bevallen. De tweede groepswedstrijd tegen Zambia, de zwakke broeder van de poule, leverde geen winst op. Het werd 4-4. Bovendien werd speelster Li Qingtong van het veld gestuurd. Zij ontbreekt tegen Nederland vanwege een schorsing.

Pluspunt: Scorend vermogen. Wang Shuang maakte alle vier de doelpunten tegen Zambia
Minpunt: De defensie. China incasseerde al acht tegendoelpunten

Voor China spant het er om tegen Nederland. Eigenlijk heeft het land een puntje nodig om echt zeker te zijn van de kwartfinale. Voor Nederland is deze wedstrijd belangrijk om groepswinnaar te worden. Wanneer er niet gewonnen wordt en Brazilië wint wel van Zambia dan ontloopt Nederland de Verenigde Staten. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
De wedstrijden van Nederland leverden gemiddeld 9.5 doelpunten op, de wedstrijden van China gemiddeld 6. Grote kans dat er vanmiddag opnieuw flink gescoord gaat worden. Aantal doelpunten over 6.5 tegen odds van 5.35 is zeker een aanrader. Wil je iets conservatiever inzetten? Kies dan voor aantal doelpunten over 5.5 tegen odds van 3.25. Nog altijd interessant.

Bij vrouwenvoetbal wordt veel meer gescoord dan bij mannenvoetbal en de achterhoede van zowel Nederland als China is deze Olympische Spelen zo lek als een mandje. Nederland krijgt exact 3 goals per wedstrijd tegen en China zelfs 4. Een BTTS weddenschap tegen odds van 1.45 lijkt een zekerheidje.

Dont’s
TOTO biedt heel veel weddenschappen op doelpunten van Vivianne Miedema. De spits van Oranje staat echter niet in de basis. Wanneer Oranje op voorsprong komt zal Miedema waarschijnlijk niet in actie gaan komen. Weddenschappen op prestaties van Miedema lopen dus het risico om verloren te worden als ze wel een paar minuten mee doet, of om ongeldig verklaard te worden.

Nederland - China wordt om 13.30u gespeeld in Japan. De wedstrijd is live te volgen op NPO 1.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2.

De wedstrijd van vandaag is: FC Midtjylland - Celtic

Onze wedstrijd van vandaag zal naast door de supporters van beide clubs ook met verregaande interesse in Eindhoven en omgeving gevolgd worden. De winnaar van deze tweestrijd is immers de tegenstander van PSV in de derde voorronde van de Champions League. Tenminste, als de Eindhovenaren zich na de 5-1 zege op Galatasaray van vorige week vanavond niet laten verrassen in Istanboel. De uitgangspositie bij FC Midtjylland - Celtic is anders. Na de 1-1 van vorige week in Schotland is er nog alles om voor te spelen in Denemarken. 

FC Midtjylland
We hebben het op OneTime recentelijk vaker gehad over FC Midtjylland. De kleine, weinig betekenisvolle club uit Herning werd overgenomen door Britse data-analisten die de club op een andere manier dan gebruikelijk was in de voetballerij en met succes. Midtjylland werd sindsdien drie keer landskampioen van Denemarken en behaalde het vorig seizoen voor de eerste keer in de clubgeschiedenis de poulefase van de Champions League. 

Pluspunt: Heldere data-driven clubstructuur die resultaat oplevert
Minpunt: Weinig flexibiliteit

Celtic
Waar FC Midtjylland een moderne topclub is, is Celtic van oudsher een Europese grootmacht. De club zag het afgelopen seizoen het jarenlange abonnement op de Schotse titel tot een eind komen. De club won voor het eerst in tien seizoenen de landstitel niet. Aartsrivaal Glasgow Rangers ging er met de titel vandoor. Het toont aan dat Celtic een beetje zelfvoldaan is geworden door het gebrek aan tegenstand. Europees worden er al jaren geen potten meer gebroken door de Schotse club.  

Pluspunt: Altijd honderd procent inzet
Minpunt: Vastgeroest door gebrek aan tegenstand

De eerste wedstrijd in Glasgow eindigde vorige week dinsdag in 1-1. Omdat uitdoelpunten niet meer dubbeltellen wordt er bij een nieuw gelijkspel vanavond verlengd. Celtic kwam vorige week in eigen stadion vlak voor rust op voorsprong, maar verloor ook nog voor het rustsignaal speler Nir Bitton die met twee gele kaarten van het veld gestuurd werd. 

Vlak na rust kwam ook FC Midtjylland met tien man te staan. Aanvaller Anders Dreyer werd met twee gele kaarten voor twee schwalbes (!) eveneens van het veld gestuurd. Toch slaagde de Denen er in om een gelijkspel uit het vuur te slepen. De Braziliaanse middenvelder Evander schoot in de tweede helft een vrije trap binnen. 

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Naast een voorspelling op het resultaat na 90 minuten kun je ook een bet plaatsen op welk team er doorgaat naar de volgende ronde. De odds hierop ontlopen elkaar ook niet veel. FC Midtjylland is licht favoriet met 1.84 tegen 1.86 voor Celtic. Een bet op deze weddenschappen voorkomt dat je je geld kwijt bent als de stand na 90 minuten gelijk is. 

FC Midtjylland is een ploeg die in de officiële wedstrijden die het dit seizoen speelde altijd tot scoren kwam. In drie van de vier wedstrijden kreeg het echter ook minimaal één doelpunt tegen. Een inzet op BTTS tegen 1.76 is interessant.

FC Midtjylland scoorde twee van de drie officiële doelpunten in de tweede helft. Een inzet op FC Midtjylland wint een van beide helften tegen odds van 1.82 zou interessant kunnen zijn.

Dont’s
FC Midtjylland verloor twee van de drie eerste helften die het speelde. Een inzet op FC Midtjylland wint de eerste helft zouden we afraden.

Celtic scoorde tot nu toe één doelpunt in een officiële wedstrijd. Midtjylland scoorde drie keer in drie wedstrijden, waarbij in elke wedstrijd één doelpunt gemaakt werd. Een inzet op doelpunten van Celtic boven 2.5 en FC Midtjylland boven 2.5 lijkt ons niet winstgevend.

FC Midtjylland - Celtic  wordt vanavond om 19.45u gespeeld in de MCH Arena in Herning. De wedstrijd is het beste te volgen via de app SofaScore.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

OneTime Match of the Day

In OneTime Match of the Day maken we een diepere analyse van een voetbalwedstrijd en belichten we wedtips die verder gaan dan een resultaat voorspelling van 1X2. De wedstrijd van vandaag is: Servette FC - Molde FK

Onze wedstrijd vandaag is een ontmoeting in de tweede kwalificatieronde van de nieuwe UEFA Conference League. De eerste wedstrijd tussen deze twee ploegen, respectievelijk de nummer drie van de Zwitserse competitie en de huidige koploper van de Noorse Eliteserien, eindigde vorige week in een afgetekende 3-0 overwinning voor de Noren. 

Servette FC
Dat is ook niet zo heel gek als we wat dieper in de statistieken van de Zwitsers kijken. Servette wist slechts vier van de laatste vijftien wedstrijden te winnen. De nederlaag in Noorwegen kwam derhalve ook niet onverwacht. Servette FC is sowieso geen club met een goed track record in Europa. Sinds 2002 slaagde Servette er niet meer in om zich te plaatsen voor de hoofdfase van een Europees toernooi. Veel hoop om in eigen stadion de 3-0 nederlaag recht te zetten is er statistisch ook niet. Slechts vijf van de laatste 21 thuisduels werden gewonnen. 

Pluspunt: Scorend vermogen. Servette scoorde in zeven van de laatste negen duels
Minpunt: De achterhoede is gemaakt van Zwitserse gatenkaas. Elf duels op rij kreeg Servette
minstens één doelpunt tegen. 

Molde FK
Molde FK steekt duidelijk beter in vorm dan Servette. Het Europa League seizoen 2020/21 was met een kwalificatie voor de knock-out fase succesvol te noemen. Molde hoopt op nieuw Europees succes, ditmaal in de Conference League. Met de 3-0 zege in de eerste ontmoeting lijkt de derde voorronde in ieder geval binnen handbereik. Ook in de Noorse competitie presteert het team goed. Na veertien speelronden heeft Molde FK een voorsprong van vijf punten op de nummer twee. 

Pluspunt: Vertrouwen. Met slechts één nederlaag in de laatste tien uitduels reist Molde met
vertrouwen naar Zwitserland.
Minpunt:

OneTime tips (do’s en dont’s)
Do’s
Ondanks dat de statistieken Molde FK duidelijk indiceren als favoriet heeft een zege in Zwitserland een quotering van 2.65 keer je inzet gekregen. Dat is een interessante weddenschap om op in te zetten.  

Servette scoorde in zeven van de laatste negen wedstrijden en Molde scoorde maar liefst 13 doelpunten in hun laatste vier wedstrijden. Een inzet op BTTS tegen odds van 1.50 is een conservatieve weddenschappen. Als je een voorzichtige speler bent kun je deze meenemen op je betslip. Ben je een iets meer agressieve speler dan kun je deze BTTS combineren met een resultaat-weddenschap. Winst Servette en BTTS voor 3.6 keer je inzet en Winst Molde en BTTS voor 4,45 zijn dan interessante opties.  

De laatste vier wedstrijden van Molde leverden gemiddeld 3.75 doelpunt op. De laatste vier duels van Servette produceerde 3 doelpunten. Een inzet op aantal doelpunten over 3.5 tegen odds van 2,36 zou een hele interessante inzet kunnen zijn.  

Dont’s
Hoewel Servette FC voor de wedstrijd vanavond met odds van 2.29 keer je inzet volgens TOTO favoriet is, is de kans dat de Zwitsers de volgende voorronde van de UEFA Conference League gaan bereiken niet zo groot. Weddenschappen als Naar de volgende ronde: Servette tegen odds van 8.80 of Servette plaatst zich in de reguliere speeltijd voor de volgende ronde tegen odds van 14.50 zijn een longshot en niet heel kansrijk

Servette FC - Molde FK  wordt vanavond om 20.30u gespeeld in het Stade de Genève. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Eurosport. 

 

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.