Spring naar bijdragen

0 discussies in dit forum

Er zijn op dit moment nog geen discussies in dit forum

Start de eerste discussie

Mededelingen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

  • Topics

  • Members

  • Posts

    • Dus zou het casino waar de spelers (consumenten) de stortingen deden om een kansspel te spelen toendertijd WEL een vergunning hebben, dan hadden de spelers (consumenten) nooit zoveel kunnen verliezen door de strenge voorwaarden. De strenge voorwaarden kunnen nu wel worden opgelegd door een juiste wettelijke vergunning zodat er toezicht is op een eerlijk speelveld voor consumenten en concurrenten.          
    • Hahaha ik denk puur toeval Rudi, het juiste moment waarschijnlijk, de 50 gratis spins van 1 euro brachten mij letterlijk 22 eurotjes op , maarrr gefeliciteerd man !
    • Kansspelautoriteit zet nieuwe stap in bestrijden van kansspelen op afstand     Gepubliceerd op 30 mei 2017   27 mei 2017 De Nederlandse Kansspelautoriteit zet een nieuwe stap in het bestrijden van kansspelen op afstand (online) die zich richten op de Nederlandse markt. De Kansspelautoriteit (Ksa) start dit jaar ook een thematische actie tegen kansspelen online waaraan minderjarigen kunnen deelnemen. Vice-voorzitter mr H.W. (Henk) Kesler van de Kansspelautoriteit: ‘Dat minderjarigen kunnen meedoen aan kansspelen online is onacceptabel’.   Kansspelen online zijn verboden in Nederland. Op grond van de huidige wet verleent de Kansspelautoriteit geen vergunningen voor aanbod online, omdat deze daar nu niet in voorziet (zie onder: Belangrijke bevoegdheden voor handhaving). Ze kan kansspelen online dus ook niet binden aan strenge voorwaarden. Spelers (consumenten) lopen bij de illegale kansspelen online, waaronder gemanipuleerde spelen, grote risico’s, vooral op gokverslaving en gokschulden. Voor de forum leden die beweren dat er een gedoogbeleid was. KANSSPELEN ONLINE ZIJN VERBODEN IN NEDERLAND  
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.