Spring naar bijdragen

Oudejaarstrekking 2015 Staatsloterij OneTime pool


TheGreatOne

Aanbevolen berichten

logo-social.png

Met onze groepspelen bij de staatsloterij doen we uiteraard mee met de oudejaarstrekking van 2015 op 31 december. Doe je hier nog niet aan mee en wil je meedoen voor 7,50€ per maand dan kan je hier alle informatie lezen hoe het helemaal werkt.

Als we het redden om (3330€) op te halen zullen we 111 hele staatsloten (a 30€) kopen die allemaal het eindcijfer 11 hebben. Deze zullen dan gekocht worden bij een blije plaatselijke Primera en wie weet krijgen we er nog wat bonus 1/5 staatsloten bij (spaarsysteem via Primera)

Éen aandeel (1 procent) kost 33,30€ en dan deel je mee voor 1% van de hele prijzenpot. Maximaal 5% (166,50€) per OneTime gebruiker om iedereen mee te kunnen laten doen en dat het leuk blijft.

De staatsloten kunnen al vanaf 10 november 2015 gekocht worden en deze pool sluit zijn deuren als we alle 100% van de aandelen verkocht hebben (3330€). Je kan aangeven of je een aandeel wilt (reserveren) en er hoeft pas betaald te worden als er 100% reserveringen gehaald zijn. De inschrijvingen kunnen gedaan worden tot en met 6 december 2015 (zolang het nog niet vol is) zodat in week 50 het geld overgeboekt kan worden naar mijn privé rekeningen (alleen via bank) en ik dit in orde ga maken. Uiteraard moet er bij de betalingen duidelijk bij staan dat het om de gezamenlijke staatsloterij poule gaat zodat er in geval van een klapper geen schenkingsrecht betaald hoeft te worden.

Alleen OneTime gebruikers kunnen meedoen met deze gezamenlijke Oudejaarstrekking (aanmelden is voldoende, zodat de gebruikersnaam bekend is)

Waarom eindcijfers 11? Omdat de kans groot is dat we niks hitten en dan kost het mij verder geen administratie om uit te betalen.

En mochten we wel hitten (eindcijfer(s) dan gaat het om serieus geld!

Nummer 1 is altijd mijn geluksgetal maar kan zeggen dat die de afgelopen 10 jaar voor de oudejaarstrekking waardeloos heeft uitbetaald (of zelfs niet). Gelukkig is het nu de 11de poging, met 111 hele loten met eindcijfers 11 en aankoop van de loten op 11 december 2015

Ik neem 3% (99,9€) in deze poule als die doorgaat.

In deze forum thread zal ik ook regelmatig updates geven wie er gereserveerd hebben en de betalingen mocht het zover komen dat we deze poule vol hebben. Uiteraard worden er geen kosten in rekening gebracht en gaat alles terug naar de deelnemers. Doe dit met plezier en passie voor mijzelf en jullie :-)

Deelnemers (reserveringen tot 23 oktober bijgewerkt)

TheGreatOne 3

Luckbox 1

Mar884 1

GertJan_De_Meern 3

Fox81 1

FiftyFifty 1

Jackpot 2

Tracasse 1

Remco86 2

Terschelling 3

Maurice 1

LMGB024 3

DeValsspeler 1

Maarten 1

Edman 1

Lucky Seven 1

Bon Sjans 0.5

Reno 0.5

Pjong 1

Dennis050 1

ROELETTE 1

Totaal 30% gereserveerd van de 100%. Meedoen zet het op het forum neer en ik zet je erbij en als de poule vol zit krijg je een persoonlijke PM van mij met alle informatie.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 7 maanden later...
  • Reacties 67
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Top leden in dit Topic

Op dit moment is er al 28% (932,40€) gereserveerd. Mochten we de 100% halen en dit voor december al allemaal geregeld hebben kan ik de loten gaan kopen in Tiel als we daar zijn met de 24 uurs van Gran Casino Tiel op 4 december, aangezien we daar ook een camera team hebben en kunnen we dit filmen als ik voor (3330€) aan loten ga kopen :-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Deelnemers (reserveringen tot 23 oktober bijgewerkt)

TheGreatOne 3

Luckbox 1

Mar884 1

GertJan_De_Meern 3

Fox81 1

FiftyFifty 1

Jackpot 2

Tracasse 1

Remco86 2

Terschelling 3

Maurice 1

LMGB024 3

DeValsspeler 1

Maarten 1

Edman 1

Lucky Seven 1

Bon Sjans 0.5

Reno 0.5

Pjong 1

Dennis050 1

Treinen 5

ROELETTE 1

Totaal 35% gereserveerd van de 100%. Meedoen zet het op het forum neer en ik zet je erbij en als de poule vol zit krijg je een persoonlijke PM van mij met alle informatie.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik spoel wel weer €100 door de plee, doe maar 3%. Hoeveelste poging is dit inmiddels die niks op gaat leveren? 5e ofzo?

Een groot drama met die vorige pogingen. Maar we houden hoop we zitten niet voor niks op OneTimer @WouterM 3% is goed voor financiële zekerheid voor de rest van je leven als we de jackpot hitten :-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Mededelingen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.