Jump to content

Wekelijkse onetime homegame


Nomore

Recommended Posts

HET GAAT GEBEUREN!

Gratis naar Rozvadov?

Elke woensdagavond zal er een Onetime toernooi worden gehouden om 20.30 uur. Dit betreft een $5 buyin toernooi met een ‘turbo’ structuur. De uitbetalingen zullen ‘automatisch’ worden gedaan door Pokerstars.

Maar er is extra geld te verdienen door TheGreatOne, Jackpot of TheGallant uit het toernooi te spelen. Lukt je dit krijg je de helft van de buyin terug ($2.75), plus een punt voor de ranking.

De top 5 van elk toernooi krijgt ranking punten, waarbij nummer 1 10 punten krijgt, nummer 2 8 punten, nummer 3 6 punten, nummer 4 4 punten en nummer 5 2 punten.

We zullen in totaal 15 toernooien spelen, beginnend op woensdag 8 november.

Degene met het meeste punten aan het einde van de 15 toernooien mag gratis mee met de Onetime trip naar Rozvadov. Deze zullen we in overleg plannen, waarschijnlijk in mei of juni 2018.

Bij voldoende animo zullen we hierna mogelijk nog een toernooiserie houden.

De totale prijzenpot ziet er als volgt uit:

#1: Reis en verblijf in Rozvadov

#2: Tegemoetkoming in de reis naar Rozvadov van 100 euro

#3: Tegemoetkoming in de reis naar Rozvadov van 50 euro

 

  • Like 4
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Afgelopen zondag na jaren ook weer mijn ps account geactiveerd voor deze homegame. Als een echte onetimer natuurlijk ook om een welcome back bonus gevraagd. Die kreeg ik niet, wel de vraag wat mijn relatie was met een of andere speler. Op mijn antwoord dat ik die niet kende en wat er aan de hand was kreeg ik de reactie dat alles ok was.. Maarrr ben erbij dus en woensdag komt mij goed uit :-)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.